: Az idő sorvadása

16+Az alkotás megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Alkotás megtekintése

-Rotringgal, giocondával, porpasztellel, szénnel, temperával, filctollal és "chameleon" pigmentporral készült.-

Maga a kép az idő, az elmúlás, a múlton való rágódást szimbolizálja.

Szimbólumok

A lány- Ő az, aki ezeknek a dolgoknak az áldozata. A lány lapokból épül fel (tulajdonképpen az a lelke).
A lánynak a haja, mint tűz- A tűz elégeti a papírokat. A felmorzsolódást jelenti, azt hogy ahogy egyre jobban próbálkozunk azon az adott dolgon változtatni ami már megtörtént, közben saját magunknak teszünk rosszat, mi idézzük elő saját fájdalmainkat.
Az óra: Az óra(=víz, kék) a lányak a hajának(=tűz, meleg színek) az ellentétje. Ezzel azt akartam kifejezni, hogy néha ezek a fájdalmak, amelyeket ilyenkor érzünk átcsapnak melankóliába vagy nyugalomba (a kék e kettőnek a színe).

Címkék: , , , ,

773 megtekintés
5 szavazat
8 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Flora[offline]

Flora

2015-05-21 15:59:420+#8Válasz a #6 kommentreElsőnek nem akartam hozzá leírást, mivel úgy véltem lehet, hogy felesleges lenne, de aztán inkább meggondoltam magam. Örülök, hogy tetszik! smiley
Van még ott, ahonnan ez jött!: D

Flora[offline]

Flora

2015-05-21 15:46:570+#7Válasz a #5 kommentreKöszönöm, hogy ezt leírtad, az anatómiát már más is mondta nekem, és így visszanézve tényleg elégé furcsa lett, pedig még a rajzolás közben úgy voltam vele, hogy egész jó. Amúgy szoktam referencia képeket használni (még manekin-bábum is van) az anatómiához, de van amikor nem sikerül... Szóval úgy vagyok vele, hogy igyekszem a legjobban megcsinálni és majd mikor már több gyakorlatom lesz benne meg az elméletet is tudni fogom akkor sikerül majd valamennyire tökéletes ember rajzolnom. smiley Illetve nagyon örülök, hogy tetszik!(Tudom egy kicsit sablonos duma, de nekem tényleg feldobja napomat az ha valakinek tetszik az amit én így itt alkotgatok. smiley )

Barnuska[offline]

Barnuska

2015-05-21 15:13:310+#6Nagyon értékes, hogy elmagyaráztad a képet, minden szimbólummal együtt ! Beszélő kép, és érthető, nekem főleg a papír megoldás tetszik, ami test és lélek is egyben, remek ötlet ! A technikáról már írtak a többiek smiley

Szeretnék még ilyen, sokat mesélő képet tőled smiley Pont smiley
Ilcsi

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-05-21 08:46:160+#5Nagyon érdekes festmény! Tetszik, hogy kreatívan alkotsz, ez egy ritkább kincs, így jó látni egyre több ilyesmit az oldalon!
Egyetértek Audreyval a világosságot illetően. Nekem az anatómia még az, ami szembeszökött: a felnyújtott kar arányai el vannak csúszva, illetve a csípő egyszerűsítése sem egy női alkatot enged feltételezni. Ne légy rest, ha szükséges, nézz referenciákat inkább anatómiára, de legalább egy-egy részletre. Így tanulni fogod az anatómiát és még korrektebb felépítéseket is tudsz készíteni.
Ment a pont, mert egyébként a kép összességében nagyon tetszik, és köszönet a leírásért is! Még ilyeneket! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Flora[offline]

Flora

2015-05-20 17:28:170+#4Válasz a #3 kommentreKöszönöm, örülök, hogy ennyire tetszik! smiley

Abery[offline]

Abery

2015-05-20 15:50:261+#3Még mindig a kedvencem tőled, ugyanúgy elragadónak találom a tűzet és a szálló papírokat, mint mikor először megmutattad smiley +1

Flora[offline]

Flora

2015-05-20 14:45:390+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm! smiley Nos, igen így belegondolva tényleg egy kicsit elvész benne.

Audrey[offline]

Audrey

2015-05-20 14:11:511+#1Szép elgondolás, tetszetős megjelenítéssel. Ami talán zavaró hogy a lány elvész a sok sárga hajban. De azért szép kép smiley
A művészet szárnyakat adjon, ne bilincseket

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1865 tag online

2 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]