: Az

Szép idő volt, a Nap még gyenge volt, de már látszott, pár hét múlva visszanyeri régi erejét. A jól ismert úton sétáltam, korábban is sokszor jártam már erre, de most valamiért megálltam az egyik mellékutnál. Egy tábla állt mellette, én magam raktam még oda nagyon régen, és csak egyetlen szó állt rajta: "Ne!". A mellékút egy kisebb erdőbe vezetett, ami bár többnyire ártalmatlan volt, mégis... a tábla okkal volt ott.
Nem tudom mi történt, talán mozgást láttam a szemem sarkából és most az ősi kíváncsiság kerített hatalmába; észre sem vettem, mikor tettem meg az első lépést.
Csupán pár lépést tettem talán a fák között, mikor megláttam. Többször láttam már őt ahogy az úton sétál, de akkor nem tűnt különösnek, köszöntünk egymásnak, és továbbmentünk.
Most emberruháját letépve hörgött, fetrengett saját mocskában a homályba bújva, körülötte fiatal őz maradványai szétszórva, ő pedig két kézzel kente magára a még meleg beleket.
A legrosszabb az volt, hogy meg sem látott. Hogy nem sejtette, tudom, mi ő. Hogy holnap, mikor az úton szembetalálkozunk úgy kell tennem, mintha semmiről sem tudnék.

A tábla még a helyén van, de már nem sokáig. Helyette falat építek oda, hogy többé se én, se más ne mehessen oda, hogy többé ne kelljen látnom, mire képes az ember.



Címkék:

1609 megtekintés
6 szavazat
6 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Garpeer[offline]

Garpeer

2013-03-06 23:48:410+#6Válasz a #5 kommentreÁ, egyszerű: most az elmeosztályon tetszik, innen menjen tovább egyenesen, el az éneklő majom mellett, és közvetlenül utána balra lesz egy folyosó. Na, arra vannak a veszett tücskök, úgyhogy arra ne menjen, hanem inkább jobbra, és ott lesz a kisállatosztály. De már tavaly bezárt.
Are you gonna give me a robot death monkey?

Andus[offline]

Andus

2013-03-06 23:41:440+#5Válasz a #4 kommentreUram, legyen szíves, árulja el, hogyan tudok eljutni a kisállatosztályra? Az ott van aaaa, izééé, aa.... hol is vagyok éppen? smiley
"...fej mellé az ész, kell az is, hogy láss és ne csak nézz..." R

Garpeer[offline]

Garpeer

2013-03-06 23:33:280+#4Válasz a #2 kommentreGratulálunk, Ön nyert! Nyereményét (1db használt döglött hörcsög) átveheti az kisállatosztályon.
Egyébként tényleg jól értelmezted smiley Köszi a kommentet
Are you gonna give me a robot death monkey?

Garpeer[offline]

Garpeer

2013-03-06 23:31:240+#3Válasz a #1 kommentreKöszi!
Are you gonna give me a robot death monkey?

Andus[offline]

Andus

2013-03-06 22:26:570+#2...ez talán pont arról szól, miként szegjük meg saját szabályainkat a kiváncsiágunk érdekében. Ami viszont lehet nem is rossz, mert így juthatunk olyan infókhoz, ´mihez egyébként nem. De a végén megbánjuk, h engedtünk a kísértésnek?
Jól ellehet képzelni leírásaid alapján a szituációt. Néhol bizarr, néhol homályos, de összeségében tetszik smiley
+1
"...fej mellé az ész, kell az is, hogy láss és ne csak nézz..." R

Puszedly[offline]

Puszedly

2013-03-06 20:40:190+#1Nagyon tetszik smiley

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1865 tag online

    3 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]