: Dragon ball

Rég jártam erre, pár éve nem alkottam semmit. Most újra testvérem segítségével, egy falfestményt készítettünk. A referencia képeket gyúrtam össze és egészítettem ki teljes alakos képpé. Mivel ekkora méretben mem bíztam benne, hogy ennyi kihagyás után, tudom tartani az arányokat így, kövezzetek meg, de projektor segítségével felvázoltam. Majd a pixelháború után, amit a falra sikerült vetíteni a részleteket szabad kézzel rajzoltam és festettük. Jó móka volt.

[ https://www.desktopbackgr… https://archive-media-0.n… https://i.pinimg.com/orig… https://encrypted-tbn0.gs… ]
Címkék: ,

686 megtekintés
3 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Gatter87[offline]

Gatter87

2019-02-11 20:48:570+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm, örülök, hogy elnyerte tetszésedet. Sajnos, ahogy írtam a projektor ekkora méretben közelről nem jelenítette meg a részletekez ezért a karaktereket kinyomtattam és azok segítségével már kidolgozás és a festés sem okozott gondot, szerencsére nem is bakiztunk. Korábban készítettünk már falfestéseket, de kizárólag címereket. Azokat vonalzóval, vízmértékkel és házi készítésű körzővel szerkesztettük fel a falra.
Köszönöm, hogy elmesélted a trilógia történetét, még nem hallottam, olvastam sehol. Nagyon érdekes és kreatív megoldás!

Barnuska[offline]

Barnuska

2019-02-11 11:38:270+#1Már majdnem írtam, jó lett volna körbevágni a fekete alapot smiley , amikor látom, h na ez akkor most fal, és arra egy jó nagy festés smiley

Bátor festés lehetett, nem is tudom elképzelni, hogy hogyan tudja a kezed, h mit fest, ha a szemed nem tudja befókuszálni az egész képet...Szerintem a projektoros vetítés még ötletnek is jó smiley ...Egy előadáson hallottam egyébként , hogy Munkácsy a Krisztus trilógia giga festményeit különböző tükrök forgatásával - segítségével és élő modellek tükrözésével festegette, és a szelfi bot őseként ecset-botokat csináltatott, amit a segédei tartottam smiley Szóval készen lett a trilógia is, és a te falfestésed is smiley

Nekem tetszik, pont smiley
Ilcsi

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1865 tag online

    2 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]