: Az én tökös képem (:

~ Idén a tökök összefogtak, és terveznek ellenünk valamit. Még szerencse hogy van köztük egy kémünk smiley

Kicsit elakadtam az itthoni tanulással/fejlődéssel. Valaki tudna adni bármilyen ötletet, tippet, tanácsot, kritikát?
Előre is köszönöm a segítséget!

Címkék: , , , , , ,

718 megtekintés
6 szavazat
6 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Gron[offline]

Gron

2019-10-28 22:27:510+#6Köszönöm mindenkinek!

Igen, a kém egy répa! Ismerem Deviantart-ot, de hogy őszinte legyek, sajnos nem szeretem.

A papíron sokat tököltem (-haha), mert eredetileg azt szerettem volna hogy átlátszódik a térkép/tervrajz a másik oldalról. De sehogy se működött, túl sok részlet volt. Viszont plusz foltok / textúra valóban jó lett volna, eszembe se jutott ilyesmiket rátenni valamiért :O A szemeket pedig azért húztam picit visszább, hogy ne legyen annyira kontrasztos, mert volt egy másik képem, ami hasonló témájú, de azon meg túl soknak éreztem a kontrasztot a szemeknél.Ezek szerint akkor a kettő közé kell majd a legközelebbin megcsinálnom smiley

Nem tudom milyen zenék kerekedhetnek ki egy olyan album cím köré hogy "Idén a tökök összefogtak", de elég viccesnek hangzik smiley

Érdekel a rajzfilmes irány, ebből is szerettem volna egy rövidebb frame-by-frame animációt csinálni.. de hát kinek van arra ideje ? (legalábbis nekem sajnos most nincs. de tervben van! smiley )

balogtamas[offline]

balogtamas

2019-10-27 16:28:140+#5Nagyon szuper! Ebből akár egy Haloween-i rajzfilm is kikerekedhetne! Nagyon a helyén van! smiley

egyszercsak[offline]

egyszercsak

2019-10-27 15:52:200+#4Nekem ez a hamvas stílus nagyon bejön! Az egész összeállítás régi idők bakelit lemezeinek borítórajzait idézi. Szóval jól mutatna egy "Idén a tökök összefogtak" című nagylemez, LP borítóján smiley (Példa: Iron Maiden Killers LP)
Ami állandó, végtelenül állandó, de ha változik akkor nem állandó tehát nem végtelen.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-10-27 15:33:021+#3Szerintem is zseniális. smiley Tetszenek a surlófények, igazán passzentos a lila a narancshoz. smiley Talán a szem környéki részeket kicsit jobban kontrasztosítanám, kicsit fakónak érzem azt a részt. A narancs színei nagyon tetszenek, igazán játékos, és a textúrák is szépek a tökökön. A papírt érzem kicsit túl "lenyaltnak", ha régi papír, akkor mehet rá valami erőteljesebb textúra, szerintem sokat dobna rajta, illetve mivel sok a fókusz rajta, érdemesebb is érdekesebbé tenni.
A fa textúra és a háttér mintája is nagyon tetszik. Nagyon jó, ahogy ezek a kis részletek haloványan, de ott vannak, sokat hozzátesznek a műhöz.
Egyébként nagyon szépen fejlődsz, szóval csak így tovább. Egy szint után tényleg nehezebb meglépni a következő fokot, ehhez már a kitartó gyakorlás kell.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Manó[offline]

Manó

2019-10-27 13:48:270+#2Ez valami zseniális alkotás lett! Gratula smiley
Ne add el a gerinced, mert nem kaphatsz másikat!

Lyndil[offline]

Lyndil

2019-10-27 11:05:200+#1Ez állati jó lett smiley A kém az egy répa? ha jól látom. Nem igazán értek a digitális grafikához, régen nézegettem, de valahogy nem ment mert nagyon furcsa volt, hogy a monitort nézem. A hagyományoshoz és a fotómanipulációkhoz jobban értek. Én esetleg a deviantart-ot tudom ajánlani, ahol sok tutoriál van fent digitális festéssel kapcsoltban.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]