: Egy lány 3

Belelendültem a digitális szerkesztgetésbe. smiley Régebbi rajz + egy kis kontraszt.

Címkék: , ,

1159 megtekintés
2 szavazat
3 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Gubicaj[offline]

Gubicaj

2013-01-08 07:24:580+#3Köszi a segítségeket, örülök hogy ilyen segítőkész társaságban lehetek! smiley
A kontrasztot szándékosan túloztam el ennyire, az tetszett meg benne hogy eltakarja amit nekem nem sikerült jól rajzolnom, pl a ruha anyaga az eredeti képhez képest nekem sokkal jobban tetszik.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2013-01-08 02:31:030+#2Jó látni, hogy nekiálltál kísérletezni a dologgal! Máris sokkal feltűnőbb jelenség lett a galériában. smiley Azzal vigyázz, hogy azért óvatosan kell ezzel is bánni: most elvesztette a rajzszerűséget kicsit a kép, mert túl erős lett a kontraszt. Bár lehet, hogy direkt ez volt a célod vele, akkor nem gond; de ha a rajzot akarod mutatni, akkor viszont sok lett.

Mindenesetre sok sikert a dologgal. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Gatget[online]

Gatget

2013-01-07 23:04:590+#1Szia, először is meg vagy dicsérve hogy vetted a fáradtságot a digitalizáláshoz. Ezért úgy gondoltam megpróbálok némi iránymutatást nyájtani a ezen a képen keresztül. http://ubuntuone.com/0Aua…

A képbe belenyúltam elnézést kérek hogy így beleegyezésed nélkül de talán így szemléletesebb, a képet élősszőr körbe vágtam, majd beásítottam a színegyensúlyt ami nagyon fontos (szürke színskála nagyjából a fehértől a feketéig meg legyen a képben) majd kapott egy kis kontrasztot még hogy legyen benne tényleg fekete. Ez gimpben készült kb 5 perc volt az egész. Más képszerkesztőben is meg lehet csinálni, ha nem megy gimpben segítek smiley
A mesterséges inteligencia nem elenfele a természetes hülyeségnek !

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1870 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]