: Ingaóra

Ingaóra

Igyekeztem mindent a tudásom szerint a legjobban kivitelezni. A modellben nem volt nagy kihívás, de az anyagokkal rengeteget foglalkoztam, és kíváncsi vagyok, hogy a hozzá értő szemeknek mennyire megfelelőek smiley (részben cycles renderrel való ismerkedés is volt ez a kép)
A fényeket is sokáig variáltam, de végül ez számomra jónak tűnt.

Minden kritikát, észrevételt és tanácsot szívesen fogadok! smiley
(illetve majd teszek fel más szögből is képeket)

És szeretném itt is megköszönni Gatgetnek a segítséget és tippeket smiley

Címkék: , , , , ,

973 megtekintés
5 szavazat
6 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Kilókenyér[offline]

Kilókenyér

2017-07-16 20:10:000+#6Nem 3D-zek de bele sem merek gondolni, hogy mennyi ideig "faragtad" ki ezt az órát. smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2017-07-15 20:11:310+#5Válasz a #4 kommentreA harmónia is jó tud lenni, de itt az a baj, hogy a kép témája elvész a háttérben, illetve maga a háttér erőteljesebb színnel rendelkezik. Ha mondjuk gyengébb, halovány pirost, telítetlenebb pirost alkalmazol, akkor ez kicsit javul.
Szoktál próbálkozni amúgy "derítők" használatával? Szóval egy plane-t állítasz be fényforrásnak. Nekem az szokott beválni 3D-nél, hogy többet is használok, és szép szórt fényeket csinál.
De egyébként a szemből fényt felejtsd el, inkább legyen két oldalról, vagy elölről csak egy nagyon gyenge fényforrás. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

hegeda[offline]

hegeda

2017-07-14 23:55:000+#4Válasz a #3 kommentreKöszönöm a kritikát smiley a háttér végül azért lett ilyen, mert nem akartam a képet kimozdítani ebből a pirosas színvilágból, szóval részben tudatosan, de lehet, hogy tényleg kicsit túlzásba estem vele smiley . A fényeknél az volt a koncepcióm, hogy jobbról és szemből jön több, és az óra bal oldala (a kamera nézőpontjából) lesz sötétebb, viszont az első verziókban így nagyon sötét lett az egész kép, úgyhogy ezért kapott több fényt minden irányból. Illetve még próbáltam balról egy kis kéket belevinni, hátha kicsit kimozdítja a képet a pirosságból, de ez végül minimális lett (mert néhol túl kéken tört a fény). Viszont az AO szerintem is lehetett volna erősebb.
Ezzel a fény és színvilággal még csak ismerkedek, de a jövőben majd jobban figyelek rá smiley köszönöm mégegyszer az észrevételeket, és örülök, hogy tetszik smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2017-07-14 13:36:590+#3Szerintem nagyon jól néz ki ez!

Pár észrevétel:
Mivel meleg, narancsos-barnás színei vannak az órának, érdemes lenne ettől elütő hátteret választani, illetve kevésbé színeset talán. De mindenképp valami más színt, mert így túlságosan
A modell amúgy nagyon szép, és szerintem elsőre a material is egész jónak tűnik. A fények viszont nem mutatják meg annyira a modell részleteit, illetve az alapformát, túlságosan szemből érkezik az a fény. Érdemes mindig úgy alakítani, hogy valamelyik oldal jobban árnyékba kerüljön, a részleteket kidobja a mellettük kialakuló vetett árnyék.

Amúgy nagyon jó eddig, a +kopások, materiallal való játékok is majd jöhetnek később. smiley

Csak így tovább, ment a pont!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

hegeda[offline]

hegeda

2017-07-14 13:06:510+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm smiley környezetre nem nagyon volt ötletem, illetve az megint jó sok idő, azért használtam megint ilyen egyszerű hátteret, de majd ha lesz hozzá ötletem, akkor kiegészítem.

Gatget[offline]

Gatget

2017-07-13 23:52:240+#1Jó lett a végeredmény nem is nagyon tudok mit hozzá tenni, esetleg környezetbe lehetne gondolkozni az mindig sokat dob rajta. +1
A mesterséges inteligencia nem elenfele a természetes hülyeségnek !

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1865 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]