: We love you guys

A lényeg itt nem a kép, hanem az animáció: https://vimeo.com/groups/…

A 99 frames nevű pályázatra készült ez az animáció, aminek a lényege, hogy pontosan 99 képkocka hosszúságú videóval lehet jelentkezni. Szóval komplett sztorit aligha lehet előadni ennyi idő alatt, de azért megpróbáltam némi mondanivalót sűríteni bele. smiley

Modellek, anyagok, szimulációk, fű, animáció, render: Cinema 4D R 16 (physical renderer)
Por, DOF, robbanás: After Effects
Textúrák: Photoshop, Bodypaint 3D

És a link még egyszer: https://vimeo.com/groups/…

Címkék: , ,

1129 megtekintés
2 szavazat
3 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Xtea[offline]

Xtea

2015-08-10 19:33:180+#3Válasz a #2 kommentreIgen, marha jó lenne egy ilyen világ, abban az esetben ha a válaszadók mindegyik egyenes ember, amiből sajnos tapasztalatom alapján, sajnos nem sok van. különben sorban mennének a hátba támadások. ez nagyon érdekes téme, és sokat lehetne boncolgatni. nekem most kapásból a death note című anime jutott eszembe (újra nézem), nemtom mennyire ismered, de az is feszegeti valamilyen szinten a kérdést, csak kicsiben. bűnözőkben gondolkodik, és hogyha az embereket megkérdeznéd,h a bűnözőket halálra kellene e ítélni, nagyjából mindenkitől azt a választ kapnád, hogy nem, mert maximálisna elítélendő és blabla. ugyanakkor nagyon sokan az ellentét gondolják, csak nem merik kinyilatkoztatni... no, mindegy. csak ez ugrott így be.

Hungy[offline]

Hungy

2015-08-05 08:25:420+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm szépen Xtea, nagyon örülök, hogy tetszik az animáció mondanivalója. smiley
Abból indultam ki, hogy szerintem az emberek alapvetően szeretik egymást, de legalábbis biztosan nem az a célja a legtöbb embernek, hogy mások életét elvegye. Ha egyenként végigkérdezzük az embereket, hogy akarnak-e háborúzni, majdnem mindenki nemmel válaszol, mégis vannak háborúk. (Az emberek egyöntetű akarata ellenére.)
Ez a tény gondolkodtatott el, és eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha az emberek (nem csak egy háborúban, de akár egy-egy hétköznapi konfliktus során is) egy picit félretennék az egójukat, és kijelentenék, hogy "a nézeteltéréseink ellenére én szeretlek és tisztellek téged, mint embert".
Kíváncsi lennék, milyen lenne egy ilyen világban élni. smiley

Xtea[offline]

Xtea

2015-08-04 16:11:111+#1Jaj, de szuper! smiley Nekem tetszik az ötlet. egyáltalán nem vártam,h a végén... szal nem spoilerezem el, aki még nem látta. sztem te érted, mire gondolok. grat! smiley és hajrá a pályázattal!

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1865 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]