: NapozóágyCímkék: , ,

766 megtekintés
1 szavazat
4 komment

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2008-10-30 08:34:210+#4//Tehát semmi kész dolog nincs rajta smiley Akkor miért nem írod ki a képre, hogy WIP, hogy ne kelljen ennyit magyarázkodnod? smiley

Mondjuk én ebbõl nem sokat tudok kivenni (pl. most vettem észre azt a rekeszt is, ami csak a kommentedbõl derült ki, pedig már tegnap esteláttam a képet - másfelõl, gondolom az a fejtámla. Biztos, hogy egy rekeszt érdemes oda tenni? Más rárakja a zsíros fejét, aztán utána azt kell nyitogatni, meg hát a rekeszkinyitó szerkezet is nyomhatja a fejet smiley )!
Ha észrevételeket vársz, akkor legközelebb már a wipet is tedd egy minimál környezetbe és egy másfajta megvilágításba, hogy kivehetõ legyen! Nem csak a kész képpel lehet azt megtenni! smiley

Jó munkát!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

-Törölt.12-[offline]

-Törölt.12-

2008-10-30 01:15:060+#3Üdv. Én nem nagyon szoktam komentelni mivel nincs megfelelõ tapasztalatom technikai téren. Most is inkább az ötlethez szólnék hozzá. A rekesz gondolata tényleg jó és szerintem is valós problémát old meg (gratulálok a felismeréshez). Esetleg lehetne zárható is, de erre biztosan te is gondoltál. Ami szerintem továbbfejlesztésre szorulna az a támasz, amit szerintem fogantyúként is szeretnél alkalmazni. Ha ez polimerbõl készül nem lesz elég stabil és szerintem eltörik viszonylag rövid használat után. Esetleg a kerék elrendezése lehetne olyan, hogy a jelenlegi húzó pozíció tükörképeként is megvalósítható legyen a cselekvés, mivel ugye a tárolás során ezek az eszközök egymás tükörképeiként rakhatóak egymásra, tehát leemeléskor valószínûleg minden másodikat meg kell majd fordítani. Gratulálok neked az ötlethez és további eredményes ötletelést/modellezést.

Hypo[offline]

Hypo

2008-10-29 22:36:540+#2Na!

A bevilágítást elismerem, az tényleg ua. de gyors. Ha vmit igazán meg akarok mutatni, csinálok neki környezetet is, mint ahogy így lesz itt is.
Anyagnak mûanyagot akartam, csak a tûfényekkel, meg a tükrözõdéssel elszálltam egy kicsit.
A modell pedig csak koncepció, még közel sem végleges, itt a fõ hangsúly a személyes holmi tárolhatóságán van, amire a kerekek fölötti illetve elõtti kis rekesz van hivatva.

Várom a többi észrevételt! smiley

Garpeer[offline]

Garpeer

2008-10-29 21:50:580+#1Hmm, azért itt még vannak gondok:még mindig ugyanazt a bevilágítást használod mindenhez... smiley

nem igazán vágom, hogy milyen anyagból vannak az ágyak: mûanyag, króm(???)

nem biztos, hogy a 150 kilós német bácsi tök jól fogja érezni magát úgy, hogy úgy érzi, mintha fejreállították volna (a fej majdnem a lábbal egy magasságban van)

+ fel sem fog tudni belõle kelni
Még sok munka van ezzel, hajrá! smiley
Are you gonna give me a robot death monkey?

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1849 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]