: Szexistennő rajz

16+Az alkotás megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Alkotás megtekintése

Ültem a gép előtt,csukott szemmel támasztottam a fejem,mikor megjelent előttem egy kép.Bárcsak le tudnám rajzolni,amit elképzelek!Majdnem sikerült...


[ saját ]

955 megtekintés
1 szavazat
3 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2012-01-25 20:51:270+#3Válasz a #2 kommentreIsmerősek a problémák sajnos. Az első probléma kapcsán pont a sok skicc segít, mert egyre jobban kivilágosodik előtted a kép részleteiben is. Addig rajzold az egyes részeket külön-külön, míg azt nem mondod, hogy "valami ilyesmi jelent meg előttem".
A második probléma pedig gyakorlás kérdése. Nekem is sok időbe telik olykor megtalálni a megfelelő képeket, de szerencsére már egyre kevesebb részben kell használnom őket, így nem muszáj pont olyat megtalálnom.

Sok sikert! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

kazsuk82[offline]

kazsuk82

2012-01-25 16:20:520+#2köszönöm.Két bajom van az ilyen,referencia nélküli rajzoknál:
1.Amit elképzelek magam előtt,hiába látom képzeletben is minden kis apró részletét,a kezemig nem ér el.
2.próbáltam már referenciát keresni nem is egy képemhez,de nem tudom,milyen keresőszavakkal ooperáljak,hogy meg is találjam pont azt,amit kerestem.
Egyébként köszi a tippeket,persze hogy nem sértődök meg,sőt.Az önkritikám csakattól fejlődik,ha őszinte vélemények táplálják smiley
szász zsuzsanna

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2012-01-25 13:00:170+#1Nekem az elképzelés tetszik, de a kivitelezés még nemigazán - teszem hozzá, ez így nem is baj, mindenki kezdi valahol.
Két tippet írnék le neked, melyek nekem hasznomra vannak, mikor saját concepción dolgozom:
1. Az elképzelésről készíts pár skiccet, akár az egyes részletekről többet is. Ezeket nem kell színezni, elég fekete-fehéren, csak hogy a formát később jobban magad előtt láthasd. A jobb concepciókon (terveken) már tónusozhatsz is akár vázlatosan. Ha megtaláltad a tökéletes formát, rajzold fel újból és add hozzá a többi elképzelést.
2. Amíg nincs meg benned rendesen az anatómia (sajnos bennem sincs), addig bátran nézz referenciát. Pl. magát az elképzelt pózt megpróbálod megtalálni egy fotón is és az alapján tudod pótolni a hiányosságokat. Ezzel nincs semmi baj, a legtöbb elismert, vérprofi festő, művész is használ referenciákat. Vallejo pl. a vászonra vetíti a fotókat és úgy rajzolja fel a festmény vázlatát.

Remélem nem veszed sértésnek és inkább segítek vele! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]