: Fal terv

Ez egy 'gyönyörű' kép, szóval gyorsan elmagyarázom mi is ez, és miért lett feltöltve.

Vajjéhó szalonos terve ihletet adott, és mivel már úgy is tervben volt a szobám festése, ezért gondoltam az egyik fal fehér lesz (a maradék 3 piros) és azt a szép fehér falat jól össze is firkálom!

Az egész napos brainstormingból ezt sikerült összehoznom.
Aztán kb 5 perc alatt összelopkodtam mindenféle háttér nélküli képet, és ezt raktam belőlük össze.

Feltöltésre azért került, mert

-a kész falat lefényképezem és feltöltöm smiley

-a közeljövőben veszek egy új vincsesztert, és magamat ismerve valami fontosat biztos, hogy a régi vinyón felejtek, így gondoltam az a biztos, ha ezt a tervet a kockartra felteszem és itt akármikor megtalálom. smiley

Címkék: , ,

715 megtekintés
1 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Kilókenyér[offline]

Kilókenyér

2014-12-11 16:52:070+#2Válasz a #1 kommentreEgyenlőre még messze vagyok a megvalósítástól, szóval még akármi változhat. (elhelyezés, figurák, bármi)

Valószínűleg valami csupa krux krix hátteret fog az egész kapni, hogy ne csak a levegőben lógjanak a figurák, de még én sem tudom egész pontosan, hogy hogy és mi lesz.

Ez a fluoreszkáló festék viszont nagyon tetszik smiley

emberke[offline]

emberke

2014-12-11 16:35:290+#1Jó az ötlet. Egy időben én is csináltam a szobám falára képeket. De nem tudtam befejezni, meg le is került utána az egész.
Egy pár ötlet:
- Szerintem ne csak így simán lökd fel a figurákat, hanem próbálj valami kapcsolatot létesíteni köztük. (az egyik mutat a másikra, ellenfelek, egymásra néznek... ) Szóval lehetőleg az egész fal legyen összefüggő.
- A másik, hogy használj fluoreszkáló festéket. (Én a bolygórendszert szerettem volna a plafonra megcsinálni a csillár köré.) Lehet a szemeket, vagy az esti fényeket...
- Lehetőleg ne használj ilyen sok színt, mert csiricsárés lesz. smiley

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]