: Knif-880 project

Knif-880 nem egy éppen egy hadászati anyahajó, de még csak nem is csapatszállító. Mondhatni községszállító. Tervezésekor teljesen a sebesség és az utazás volt az elsődleges, így ebből kifolyólag bár mérete kicsinek nem éppen kicsi, fegyver csak védekezés céljából áll rendelkezésre. Negatívum és pozitívuma egyben, a méretéhez képest igen csak összefüggő forma, ami az űrben egy csata alkalmával hátrány hisz egy ellenséges lövedék több kárt okozhat, azonban pozitívuma a formának hogy bolygóhoz közeledve könnyebb vele a manőverezés és a leszállás.

Alchemy->PS-ben próbálgatás, nem jött össze->MyPaint-> Gimp vágáshoz

Címkék: , , , , ,

Űrhajó concept2097 megtekintés
5 szavazat
2 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

KisDressi[offline]

KisDressi

2013-07-28 15:30:180+#2Válasz a #1 kommentreElkezdtem alakítgatni a rajzot, és közben igazából nem csak a formáján gondolkoztam hanem hogy akkor Miért ilyen a forma, Mire tervezhetnek vajon egy ilyet stb smiley A végén már így kedvtelésből a hátsó hiperhajtóművet is kinagyítva elkezdtem részletezgetni. Jól esett rajzolni smiley

Podi[offline]

Podi

2013-07-28 12:50:070+#1Kifejezetten tetszik a leírás hozzá! Hirtelen az jutott eszembe hogy ez a cirkáló még a vízbe csapódva a víz alatt is képes haladni. Látom a sebességét, tetszik.
PODI film 2013

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1865 tag online

2 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]