: Wip - Mermay

Anatómiai és mermay képek sokasága volt az alap. Sajna érzem hogy valami nincs a rendjén, nem tudom eldönteni hogy az anatómiai arányok, esetleg a fény-árnyék, vagy talán mindkettő egyszerre.
Egyedi karakterekkel hiába no, hadilábon állok.

Címkék: , , , ,

715 megtekintés
1 szavazat
4 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

KisDressi[offline]

KisDressi

2018-07-22 11:27:000+#4Válasz a #2 kommentreKöszi
Úgy magával a pózzal nem vagyok elégedett, vázlatként még okésnak tűnt, na de majd még haladok smiley

KisDressi[offline]

KisDressi

2018-07-22 11:24:510+#3Válasz a #1 kommentreJó dolgokat írtál, és érzem is hogy elcsal jó pár helyen a dolog, első körben ráálltam némi anatómia tanulmányozásnak.
Illetve lehet jobbnak vélem jó referenciával-pózzal az egész beállást tanulmányozni és úgy gyakorolni a kart-torzót és perspektíváját a dolognak stb
Köszi smiley

vorosritty[offline]

vorosritty

2018-06-09 19:06:191+#2Anatómiai szempontból ami nekem feltűnt, hogy a karok és a mellkas szorul egy kis igazításra, de ezt még könnyen megteheted. smiley
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

Thubakabra[online]

Thubakabra

2018-06-09 17:04:231+#1Szerintem alapnak ez már nagyon jó! Jó látni tőled ilyeneket is! smiley

Alapvetően a tartás az, ami miatt nem működik a dolog; ha így eltekeredik a farka hátra, nincs a felsőtestnek egyensúlyozása, és orra esik. Érdemes a farokba ívek mellett töréseket is tenni, mert ez így már egy elvont kategória, nem fantasy, ami a realitás törvényeire épül mágiával megspékelve.
Ha vízben van, akkor már itt is érdemes azt érzékeltetni valahogy, illetve minimális érzékeltetés a faroknak is jó, hogy érződjék, a vége nem a hátához tapad természetellenesen, hanem hátrafelé kanyarodik. Mondjuk egy kevéske textúrával (csak itt-ott ábrázolva) már érződik is.

Mivel az alakod egy több méteres figura, ezért a perspektivikus torzulás nem indokolt ennyire a (neki) jobb karján, lehet majdnem egyforma nagy a másikkal. Azt mondják, hogy az emberi kéz akkora, mint az arc, erre rá kell még számolnod a hosszabb ujjakat is, és akkor kijön az arányosabb kéz is. Ajánlanám, hogy karokra nézz külön referenciát (vagy állj be magadnak, készíts egy fotót a karodról), mert most olyan kis bucis és aránytalan.
Érdemes az arcot is inkább egy fotóról mintázni, mert vannak furcsaságai. A bordaközi- és hasizmokat meg puhábban ábrázolni.

Alapvetően jó úton vagy, csak néhány dolgot kell fixálni, és nagyon szuper lesz. smiley Kíváncsian várom a folytatást!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1865 tag online

5 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]