: Kentaur

Mesésebb képet festettem, de nem tudom jól csináltam e a színezést./nekem így tetszik/ Lehet sok még mindig ebben is a fekete.?

Címkék: ,

1034 megtekintés
3 szavazat
5 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

lacibatyo[offline]

lacibatyo

2015-09-25 10:44:400+#5Kösz, már megjavitottam.Tettem rá egy barnás szűröt, meg átfedèssel ráfestegettem ide-oda.Majdnem hasonló lett, csak a sárga helyett lilásabbra csináltam a bal sarkát. A ló részét nem látom hibásnak, lehet nem jól látom, én csak a kezét vettem utólagosan észre.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-09-25 10:06:440+#4Válasz a #2 kommentreJah, értem. Így netes felületen ilyesmi nem teljesen értelmezhető, és megesik. smiley

Próbálkozz a szelektív szín korrekcióval, és ott kísérletezz a különböző színekkel, főleg a feketével. Azzal a képet utólagosan is tudod alakítani, de legjobb munka közben, és aztán arra ráfestve folytatni.

Én gyorsan ezt hoztam össze:
kép:https://dl.dropboxusercon… kép:https://dl.dropboxusercon…

Ezt persze lehet szebben, jobban, saját ízlésed szerint; itt csak azt szeretném megmutatni, hogy sok lehetőséged van még ilyenkor arra, hogy utómunkákat végezz rajta.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

gepardus[offline]

gepardus

2015-09-25 09:23:010+#3Szerintem is mehetne oda több szín, de ami jobban feltűnt a láb rövidülésének hiánya. Viszont a dinamikája megvan a képnek. +1 smiley
„ Nem vallottam kudarcot, csak találtam száz módot, melyek közül egyik sem működött. ” Benjamin Franklin

lacibatyo[offline]

lacibatyo

2015-09-24 16:18:410+#2Persze, hogy van. Igen most láttam mikor beléptem, hogy kommentelted az előbbit is. Bocs nem vettem észre, régen jártam itt fenn. Aha a botot tartó keze hosszabb a kelleténél, de fekete szín hanyagolását/ túlzásba vivését/ nem tudom valahogy elkerülni. Nem tudom miért. Leváltással próbálkoztam de nem jól passzolt akkor az egész képhez, mert már az a baj összeolvasztottam az egészet. Köszi a véleményt és bocs még egyszer.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-09-24 15:43:142+#1Igen.

Bárt nem tudom, van-e értelme írnom, mert legutóbb sem kaptam semmi reakciót, anatómiailag meg most is vannak hibák, de igen, sok a fekete. Vagy váltsd fel valami más színnel, hiszen a fantasy képeknél jól jön vagy minimalizáld a feketét. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]