: törött szárnyú angyal

Akkor festettem amikor nagypapám meghalt, NAGYON FÁJT!

704 megtekintés
2 szavazat
3 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Lamíra[offline]

Lamíra

2021-07-17 13:05:490+#3Kedves Ági.

Tudom hogy késve írom ezt a kommentet és lehet hogy már nem olvasod el, de mégis szeretném elmondani , hogy csak most találtam rád és bevallom , engem is megfogott ez a festmény. Valóban lehet érezni a fájdalmat és a törött szárnyú angyal arckifejezése ezt tökéletesen visszatükrözi. Nagyon mély mondanivalója van a festménynek és mély érzületű. Őszinte részvétem a nagypapádért és hiszem , hogy felfog támadni. Mindíg remélj kedves Ági és higgy benne, hogy visszafog jönni. Visszatérve a festményre , gyönyörű és talán az egyik legszívszorítóbb festmény, amelyet valaha tapasztaltam. Őszinte elismerésem.

Szivet hagytam. smiley

ladylove008[offline]

ladylove008

2011-06-24 18:03:460+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm szépen!! Élőben kicsit más! Ha ránézek mindig könnyes lesz a szemem!!

Micky[offline]

Micky

2011-06-22 22:45:570+#1Bár kicsit homályos a feltöltés, mégis a hangulata nagyon tetszik a képnek. Lehet ebben benne van az angyalmániám is, (és mindenféle szárnyas lány szeretete) de nekem tetszik a karakter. smiley smiley
http://nicodangelico.blogspot.hu/

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1830 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]