: Aratás után..



Címkék: ,

575 megtekintés
1 szavazat
4 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

lale_92[offline]

lale_92

2018-12-29 23:50:530+#440x40-es vászonra festettem akril festékkel. Volt apos jelöltömmel mentünk ki aratás után szalma bállázni. És akkor jött az ihlet h lefestem a traktorját. Ez szülinapi ajándéknak készült. Ennél jobb képet nem tudtam csinálni mert az utolsó pillanatokra lett kész. Azóta meg már sajnos múlt az egész így viszont már nem tudom h látom e még ezt a munkám. smiley Ennyi a története.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2018-12-29 14:21:450+#3Érdekes téma! smiley A traktor egészen realisztikus lett, ügyesen ábrázoltad. A perspektíva viszont a búzatáblánál és a bálánál nagyon torzul viszont; az egyik nagyon felülről, a másik pedig totálisan oldalról látszódik. Ha valami pluszt hozzá szeretnél adni a képhez, de bizonytalan vagy a végkimenetelt illetően, érdemes egy külön papíron skiccelgetni az ötleted hogy lásd, miként nézne ki jól. Én olykor photoshopban is próbálkozom hasonlóval, mielőtt papírra/vászonra kerül a kép.

Mekkora méret egyébként? Milyen anyagra festetted?
A festményt érdemes lett volna lerögzíteni befotózáskor, akkor nem lenne így felhajolva jobb oldalt, szebben is mutatna. smiley

Amúgy tényleg érdekes téma, nem sokszor látni művet ilyen témában! Kíváncsi volnék a kép indíttatására is. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

lale_92[offline]

lale_92

2018-12-28 21:23:470+#2Válasz a #1 kommentreBálázó aratás után. A szalmát bállázák. Ebéd szünet van azért nincs benne ember smiley A bálla meg a búzza nem lét a leg jobb tudom de olyan üres volt ott lent a sarkok.

emberke[offline]

emberke

2018-12-28 16:42:390+#1Egy pár kérdésem van:
- Az arató készülék közvetlenül a traktor után megy?
- Ami előttem van az már le van aratva?
- Nincs a fülkében senki?
Alul az a két kiemelés a búzakalász, és a bála(már ha az) nagyon belerondít a képbe. Amúgy a vontatmány, és a traktor nagyon tetszik.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]