: Adél 2

A4-es rajzlap, grafitceruza, vízfesték.

Címkék: , , ,

291 megtekintés
1 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Lamíra[offline]

Lamíra

2021-08-01 13:35:580+#2Válasz a #1 kommentreSzia Kedves Szilvi.

Köszönöm az elismerést és örülök ha tetszik neked. Tudom, hogy áthúzhattam volna filctollal is az arcát, hogy élesebb legyen . De ragaszkodtam a grafithoz és fekete színesceruzával próbáltam kiélesíteni . A szaggatottan kilógó vonalakat kiradírozhattam volna , de legközelebb odafigyelek erre és a filctollas módszert is kipróbálom majd. A csillagos égboltal a hajában kicsit játszottam a vízfestékkel, így szórakoztató is volt számomra. Elképzelni sokkal nehezebb volt, mint megrajzolni és lefesteni. Próbáltam úgy ábrázolni, ahogy a képzelemben láttam. Köszönöm mégegyszer Szilvi.

Legyen szép napod. smiley

sszilvi95[offline]

sszilvi95

2021-07-28 13:21:310+#1Nekem tetszik az univerzumos haja smiley Lehet kicsit masképp dolgoztam volna ki az arc körvonalait, mondjuk tussal vagy fekete filctolal egy ősszefüggő vonallal áthuztam volna a ceruzát, hogy ne legyen szagatott.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1853 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]