: Adél sellőkéntCímkék: , , , ,

338 megtekintés
0 szavazat
5 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Lamíra[offline]

Lamíra

2021-07-28 12:12:120+#5Válasz a #4 kommentreSzivesen Thubakabra. smiley Akkor megkönnyebbültem. Örülök hogy megoszthattam veletek. További szép napot neked. smiley

Thubakabra[online]

Thubakabra

2021-07-28 09:56:460+#4Válasz a #2 kommentreJa, értem, köszi a tisztázást! smiley
Dehogy okoztál kellemetlenséget! Csak kíváncsi vagyok, hogy mi inspirálta a rajzot. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Lamíra[offline]

Lamíra

2021-07-27 12:25:500+#3Válasz a #1 kommentreUtóiratként elfelejtettem , hogy az egyik alkotásomban feltüntettem az eredeti alkotó nevét .

Lamíra[offline]

Lamíra

2021-07-27 12:20:550+#2Válasz a #1 kommentreSzia Thubakabra. Köszönöm szépen. Megpróbálok válaszolni a kérdésedre. Nem az én karakterem , hanem maga Adél találta ki és saját magát ábrázolja ezzel a karakterrel. Ha szeretnéd youtubon megtalálod , vagy a google keresőben beírod hogy Palotás Adél rajzai és ott megtalálod az eredeti rajzait. Ezek fanart rajzok róla és azért készítettem, hogy örömet okozzak Adélnak és ezekkel a rajzokkal szerettem volna kifejezni, hogy értékelem a munkáit. Láttam másokat, akik fanart rajzokat készítenek ami azt jelenti hogy rajongók által készített alkotások egy ismert személynek. Visszatérve erre az alkotásra , referenciaképet nem használtam, csak magát a rajzstílust , az arc vonásait figyeltem meg , a karakter arcának vázlatát , amelyben egy videójában az elejétől a rajz elkészültéig lerajzolt és eszerint rajzoltam meg az én elképzelésemből Adélt. A róla készült alkotásaim Adél iránti szeretetemről szólnak, arról hogy milyennek látom őt az én szemszögemből, a lelkivilágomból. Remélem hogy ezekkel a képekkel nem okoztam kellemetlenséget és ha valami nincs rendben , kérlek jelezd felém . A rajzok már régebben is megvoltak , de úgy döntöttem, mégis szeretném megosztani veletek. Köszönöm az elismerést Thuhakabra.

Thubakabra[online]

Thubakabra

2021-07-26 09:31:150+#1Tetszik itt a karakter dinamika, és a választott színek összhatása! Ő egyébként egy saját karakter vagy van valami referencia?
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1853 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]