: Cherry blossom

A4, tempera

Címkék: ,

856 megtekintés
7 szavazat
13 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Lamíra[offline]

Lamíra

2021-03-07 02:56:150+#13Válasz a #12 kommentreKedves Nesokam.

Ne haragudj , hogy sokáig nem válaszoltam. Olyan szép szavakat olvastam tőled, amit nehéz volt szavakba önteni, de most végre itt az idő hogy megköszönjem , nagyon örülök, hogy ilyen mély érzéseket váltott ki belőled és igazad van abban is , hogy ettől olyan szép a művészet. Én mindíg is úgy éreztem hogy nem is igazán a kezünk munkálja , hanem a lelkünk a képeket. Teljesen együttérzek veled abban, hogy sokszor engem is sodornak az érzelmek és ezeket az érzéseket visszük a festménybe. Igyekszem bátor lenni benne. Én köszönöm, hogy szebbé tehettem vele a napod. Köszönöm a kedves szavakat tőled kedves Nesokam, értékesek lettek számomra.

Nesokam[offline]

Nesokam

2021-01-28 11:27:570+#12A többiekhez csatlakozva a galériádat nézegetve valóban ez az alkotás a leghívogatóbb. Kellemes színek megfelelő arányban. Én ha ránézek egy képre, az érzéseim visznek. Nem vagyok annyira profi, hogy megmondjam mivel lehetne még jobb, egyszerűen csak annyit tudok, hogy ez szemet gyönyörködtető és mondott valami szépet nekem, érzéseket, emlékeket elevenített fel. Elindította az alkotói fantáziám. Köszönjük hogy elhoztad ezt nekünk. És legyen bármilyen készültségű egy mű, mindíg tud mondani valamit. Ettől olyan szép a művészet. Csak bátran! smiley smiley

Lamíra[offline]

Lamíra

2020-12-22 15:30:400+#11Válasz a #10 kommentreKedves Steff. Nagyon örülök hogy elnyerte tetszésed és örülök hogy visszatértél hozzánk. Mostanában én sem alkottam sokat, mert sajnos nekem is sok dolgom akad, de vannak terveim. Megtisztelsz igazán és köszönöm az elismerést. Várlak máskor is. Addig is legyen szép napod. smiley

Steff[offline]

Steff

2020-12-22 14:06:140+#10Ezt meg kell dicsérnem, mert nagyon tetszik! Jól sikerült!
"A ceruza egy tükör: megmutatja ki vagy, és mit tudsz...". (stephaniM.)

hadikp[offline]

hadikp

2020-11-28 16:21:540+#9Kedves Lomíro! Megnéztem a képeidet, és szerintem is ez az egyik legjobb, szavaztam is rá smiley

Lamíra[offline]

Lamíra

2020-07-22 02:39:480+#8Válasz a #5 kommentreKedves Miyuko. Utólag szeretném megköszönni a kedves szavaid és meglátásod. Jól látod, valóban az érzelmeket fejezik ki a festmények és igyekszem jól átadni ahogy tőlem tellik. Nekem is varázslatosak az alkotásaid mert gazdag a színviláguk és az árnyalatuk. Örülök a látogatásodnak és várlak máskor is . Minden jót és szép napokat neked. smiley

Lamíra[offline]

Lamíra

2020-07-22 02:32:420+#7Válasz a #4 kommentreKedves Lyndil. Sajnálom ismét a későbbi választ. Köszönöm a kedves szavakat és bíztatást. Időnként lesznek majd hasonlók . Interneten találkoztam a fröccsöntős festményekkel és nekem hamar megtetszettek és gondoltam megpróbálkozom vele. Egyenlőre temperám van és egy hagyományos vízfesték amivel tudok alkotni de szivesen használnék más festéktípusokat is. Várlak máskor is szivesen, addig is szép napokat neked a továbbiakban. smiley

Lamíra[offline]

Lamíra

2020-07-22 02:24:190+#6Válasz a #3 kommentreKedves Thubakabra. Ne haragudj, hogy késtem a válasszal. Tudom, hogy megbeszéltük és igazad van, a tanácsokra is szükség van a fejlődéshez. Mindíg megköszönöm a hozzászólást akármilyen legyen is az , tudom hogy ezáltal segítséget kapok hogy tanuljak. Köszönöm hogy erre jártál és várlak máskor is. Minden jót és szép napokat a továbbiakban. smiley

Miyuko[offline]

Miyuko

2020-05-12 10:44:400+#5Átnéztem a galériádat, tetszenek az alkotásaid, mert kifejezőek. Talán ez a kedvencem, mert nagyon szépen érzékelteti a tavasz hangulatát!

Lyndil[offline]

Lyndil

2020-05-03 11:08:080+#4Nagyon jól bánsz a temperával ezért szerintem ezt a festős vonalat kéne tovább vinned és akvarellezhetnél is sokat mert jól megy a foltokban való festés. smiley Mesés lett, csak így tovább. smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2020-05-01 12:01:590+#3Válasz a #2 kommentreSzerintem erről privátban már beszélgettünk. smiley
Kérlek, ne érezd úgy, hogy amikor kritikát kapsz, akkor az alkotást szólják meg vagy megrónak azért, mert nem teljesítettél jobban.
Azért kapod ezt, hogy fejlődj.
Nekem sem minden rajzom sikerül jól, pedig 12 éve csinálom professzionálisan. smiley Az jó, hogy nézel videókat, az sokat segít. De az még többet, ha kérsz véleményezést, mert akkor kialakul benned az, hogy a saját stílusodban milyen választható lehetőségek vannak arra, hogy jobb legyen az alkotás. Nem a rosszból legyen jó, mert alapból jó, hanem hogy még jobb legyen. smiley
A videó nézés sajnos nem interaktív, és nem biztos, hogy azt mutatja meg, amire éppen szükséged van. De ettől függetlenül hasznos.

Az nem hiba, ha egyszerű rajzot teszel fel. Bár nem világos, hogy ez alatt mit értesz, mert az egyszerűséget is ismerni kell, hogy jó legyen. Ha a kezdő rajzról beszélsz, akkor meg pláne nem hiba.
Csak egy ötlet: ha rajziskolába járnál, ott is a tanár kritikákat mondana, ötleteket, hogyan tudsz fejlődni.
Ez ugyanaz, csak nem vagyunk ott személyesen, kevesebbet tudunk átadni, de adunk.

Szóval nem kell kimagyarázni, csak elgondolkodni, hogyan hasznosíthatod a másik véleményét, ha egyáltalán szeretnéd. Muszáj lesz megtanulnod azt, hogy mi a különbség a segítő vélemény és a visszahúzó erő között. Ha ez nincs meg, sosem tudsz majd képet publikálni. És ez is tesz lassan fejlődővé.

Én mindig azon vagyok, hogy az ötleteimet minél könnyebben, tisztábban tudjam átadni. Ehhez az kell, hogy tanuljak, fejlődjek. Anélkül nem fog menni, és csak frusztrált leszek, hogy már megint nem sikerült átadnom azt, amit szerettem volna, mert nincs meg a megfelelő látás és eszköz a kezemben.

Szóval csak azt kívánom neked, hogy ne gondold mindezt túl, publikálj új alkotásokat (mert régieket véleményezni szerintem kicsit felesleges, hiszen azóta biztos fejlődtél és talán az adott hibát is már megoldottad), olvasd el a véleményeket, fogadd el őket vagy köszönd meg és lépj tovább.

Kíváncsian várom a további munkáidat. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Lamíra[offline]

Lamíra

2020-05-01 11:39:080+#2Válasz a #1 kommentreKedves Thubakabra. Köszönöm, hogy benéztél hozzám és hogy elnyerte tetszésed. Egy ideig lehet hogy én sem leszek gyakran a Kockarton a hétköznapok sodrása miatt, mivel néha sok dolgom akad, de időnként ellátogatok és lehet hogy talán egy új művel érkezem majd. Tudom hogy nem minden rajzom sikerült igazán jól. Ezek még régebben készültek de sokszor próbálkoztam és igyekeztem fejlődni azzal hogy videókat is néztem mások hogyan rajzolnak vagy festenek és sokszor nézegettem képeket is a rajzokról. Sokat gondoltam arra is , hogy csak akkor térnék vissza egy művel ha úgy érzem jól sikerült vagy elég elfogadható. Láttam másokat akik egyszerű rajzokat töltenek fel. Nem hibáztatni akarok és senkit nem akarok megbántani csak magamban elgondolkodtam hogy nem akarom elkövetni azt a hibát.Amennyire ismerem magam elég nehezen tanulok és beismerem későnérő típus vagyok. Lehet majd csak évek múlva fejlődök ami nem baj. Igazából soha nem is akartam siettetni mert ez idővel kialakul magától , ahogy az ember ráérez. Rájöttem , hogy sokkal inkább az érzelmek teszik igazán széppé az alkotásokat és tudom hogy mindenki máshogy lássa és máshogy szép. Az az igazság, hogy nem csak ennyi rajzom volt mint most, hanem volt több is csak valahogy az iskola során elvesztek a nagyvilágba mert néhány részét elajándékoztam.
Remélem nem okoztam kellemetlenséget ezzel a válasszal , ha mégis akkor előre is bocsánatot kérek. Hosszúra nyúlt a válaszom . Ismét Köszönöm az elismerésed, az építő segítséget és a kedves szavakat. Várlak bármikor szivesen. Én is ellátogatok hozzád . Néhány műved én is megcsodáltam és még nem is láttam a többit. Legyen szép napod Kedves Thubakabra és minden jót.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2020-04-30 21:39:130+#1Tetszik ez a tavaszias képed, Barnuska munkáira emlékeztetnek. Kicsit lehet, hogy nagyobb teret hagytam volna a téma körül, de ez még talán belefér. Illetve a tő fekete szín helyett valami lazábbat adtam volna, ha már tavasz a téma. Kis üdítés lenne az az enyhe szín a fekete helyett.
Egyébként kellemes munka, tetszik, ahogy a virágszirmokat leegyszerűsítetted, és hoy ismételted a színeket a háttérben is, az egész sokat segít azon, hogy a kép egységes legyen.

Ment a pont!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1865 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]