: Miele

Időnként voltak olyan időszakaim, amikor kézzel is másoltam ha megtetszett egy egy kép. Egy kicsit nehezen elmondva általában magamnak elteszem emlékbe és a félreértést tisztázva természetesen nem az én stílusom és nem tőlem származik , ez egy feldolgozás az én szemszögemből ha szabad ilyet írnom. Bisztosan néhányan talán hallottatok a Winx club című olasz mesesorozatról amelyet Magyarországon is sugároztak reggelente ha jól emlékszem a Tv2 őn. Bevallom lányokat is sokat rajzoltam, magamtól is próbáltam és emlékbe is eltettem amit az elején már említettem. Tudom, hogy nem nagyon kellene másolni de úgy gondoltam szeretném megosztani veletek. Referenciaként csak képpel tudtam volna szolgálni de a linket sajnos nem tudtam megadni. A rajz lényege, hogy igazából csak a fejet másoltam és a haját átrajzoltam és szintén az egész testet már magamtól. Próbáltam úgy visszaadni ahogyan a képzeletemben formáltam mintha oldalról fújna a szél. A fotózásért szintén elnézést kérek és beismerem azt is hogy régen készült ez a kép is és voltak sajnos rossz szokásaim a fotózással kapcsolatban , én is sokszor vakusztam amit beismerek. Remélem nem okoztam kellemetlenséget ezzel a képpel. A4 es füzetlapon készült szintén grafitceruzával.

Címkék: ,

589 megtekintés
0 szavazat
3 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Lamíra[offline]

Lamíra

2020-04-10 15:32:090+#3Válasz a #1 kommentreUtóiratként nem vettem készpénznek. Tudom hogy segíteni szeretnél. smiley

Lamíra[offline]

Lamíra

2020-04-10 15:28:510+#2Válasz a #1 kommentreKedves Steff. Köszönöm a meglátásod. Valóban szebb lenne ha lenne mögötte egy izgalmas háttér . Gondolgodtam azon is hogy kicsit több tónust kellett volna adni hozzá. Az elején elfelejtettem leírni, hogy van egy füzet amiben igazából gyakorolni szoktam és azon rajzoltam . Eleinte csak a fejét kezdtem el rajzolni akkor még a haja sem volt meg csak a fufruja, aztán jó pár évig félbe is maradt.
Majd pár év múlva újra belenéztem a füzetbe és elfelejtettem hogy félbe maradt , azután már zavart egy kicsit és úgy döntöttem befejezem. Itt már nem másoltam hanem átgondoltam magamtól hogyan is nézzen ki valójában. Csak a szélre tudtam gondolni ahogyan a képen is látod és megpróbáltam csak a hatásra koncentrálni mintha oldalról fújná a szél. Egy virágos rét sokat dobott volna rajta vagy egy mező és ebben igazad van. Értékelem a kedves szavaidat. Köszönöm, hogy ismét ellátogattál hozzám. Lehet talán átgondolom de meglátom majd. smiley

Steff[offline]

Steff

2020-04-10 06:43:570+#1Laci, én helyedben ezen a rajzon tovább dolgoznék smiley Tónusokkal és árnyékokkal látnám el. Legvégül belehelyezném egy valamilyen kontextusba, úgy hogy annak valamilyen üzenete legyen. Például egy rusztikus erdőbe, vagy egy forgalmas városba, talán egy idegen, kopár égitest-tájba, sivatagba. Mintha eltévedt volna, és szüksége volna segítségre. Persze, ez csak az én meglátásom, nem kell feltétlenül készpénznek venni...
"A ceruza egy tükör: megmutatja ki vagy, és mit tudsz...". (stephaniM.)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]