: Pipacsok

50×60 cm -es feszített vászon és tempera.

Címkék: , , , ,

351 megtekintés
6 szavazat
4 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Lamíra[offline]

Lamíra

2022-10-01 21:51:440+#4Válasz a #3 kommentreKedves Steff. Örülök hogy újra eljöttél és köszönöm, hogy értékeled az alkotásom. Megtisztelsz igazán. Várlak máskor is és minden jót neked. smiley

Steff[offline]

Steff

2022-10-01 20:50:040+#3Szia! Nagyon jó lett! Tetszik, és pontozom!
"A ceruza egy tükör: megmutatja ki vagy, és mit tudsz...". (stephaniM.)

Lamíra[offline]

Lamíra

2022-09-26 20:14:351+#2Válasz a #1 kommentreKedves Zimankó.

Nagyon értékelem , hogy ilyen részletesen elmondtad az érzéseidet a képpel kapcsolatban. Az abrosszal beismerem, még sokat kell gyakorolnom és én is éreztem benne azt, hogy van benne némi hiányosság és rendezetlenség. Igyekszem majd többször megfigyelni a fodrokat és a rájuk vetülő árnyékokat is. Örülök annak , hogy így megragadnak téged a színek és bevallom, sokat próbálgattam a fényképezést is, hogy minden jól látszódjon. Ezek szerint jól sikerült. Érdeklődtél a teknikai megjelenéséről hogyan jött létre ez a kép. A képzeletemre bíztam mindent és képzeletben már összeraktam a képet, hogy milyen színű lesz a háttér. Így egy körasztalt láttam magam előtt és így építettem rá a pipacsokat is, majd igyekeztem valódivá tenni azt, amit magam elé képzeltem, még a színeket is. Így referenciaképre nem volt szükségem. Annyi segítséget adtam magamnak, hogy képeket nézegettem csendéletekről és ezután már a fantáziám dolgozott.

Ne haragudj rám a hosszú válaszért kedves Zimankó. Ez annak a jele , hogy ennyire értékelem az írásod , mert nagy örömet okoztál vele.


Köszönöm hogy eljöttél hozzám. Örülök kedves szavaidnak és további szép napokat neked. Várlak máskor is szeretettel.

smiley

Zimanko[offline]

Zimanko

2022-09-26 12:56:590+#1Nagyon tetszik, remekül kezeled a színeket és az ecsetet. Talán az abrosz lelógó részét machináltam volna még egy kicsit. Összességében azonban nagyon szép lett, az asztalon látható árnyékokat is jól oldottad meg. Tetszik a levelek és a fehér-kék virágok légiessége. Gratulálok hozzá! Csupán technikai érdeklődés... saját ötlet, vagy volt referenciád? Ó, és még valami: a digitalizálás nagyon jól sikerült!!!

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1865 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]