: Vadló



Címkék: , , ,

497 megtekintés
2 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Lamíra[offline]

Lamíra

2021-06-28 20:21:400+#2Válasz a #1 kommentreKedves Egyszercsak.

Én nagyon örülök annak, hogy ilyen összetett és szép gondolatok fogadnak engem részedről és hogy nem csak a rajzaimat figyeled, hanem hogy mivel készülnek .Ez a kommented most sokat jelent számomra. Néha keverem az eszközöket , előfordult, hogy egy alkotásomban volt színesceruza, tempera és vízfesték is. Örülök hogy ez az alkotásom is tetszik . Tollal ritkán szoktam rajzolni és bevallom ez a rajz is időt igényelt. Három napig tartott mire elkészült. Tudom hogy a versírók eszköze a tintástoll és valószínűleg ezért is értékeled annyira, mert a tinta alakot is tud ölteni . Köszönöm hogy időt szántál alkotásomra. Minden szavad nagyon értékelem és bevallom aznap jókedvre derítettél. Várlak máskor is szivesen . Addig is kedves Egyszercsak szép napokat smiley a továbbiakban.

egyszercsak[offline]

egyszercsak

2021-06-23 09:05:220+#1Már korábban észrevettem, hogy többféle eszközökkel is jól tudsz rajzolni, legyen az toll, színes ceruza vagy grafit. Itt csak tollal rajzoltál és nagyon jól ábrázoltad minden részét a vadlónak vele. Elismerésem!
Ami állandó, végtelenül állandó, de ha változik akkor nem állandó tehát nem végtelen.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]