: Robocop

Gondoltam megprobalok tollal egy kepregeny stilust rajzolni, hiszen reneszanszat eli a stilus smiley

Címkék: , , , , ,

859 megtekintés
1 szavazat
5 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-02-27 10:25:020+#5Válasz a #4 kommentreHát, mindenkinek más fekszik! Én csak örülök, ha kísérletezel. smiley Én is néha próbálkozom mással is, ha időm engedi.
A sötét hátteret úgy szoktam megoldani, hogy hagyok egy világos "körvonalat" a sötét háttér és a rendes körvonal között, az segít a kiemelésben. Vagy beolvasztod a sötét háttérbe, az is jó megoldás.

Na, de sok sikert!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

massiive3d[offline]

massiive3d

2014-02-27 10:19:280+#4Válasz a #2 kommentreSzia! Igen, ahogy az előző válaszban is említettem a háttér sötétítése a gond, viszont szerintem ha ezekkel a sötét vonalkákkal takarom be akkor elveszítem a kontúrokat.... lehet... de csak tippelek smiley ) Azért is tértem át más stílusra, más eszközre, mert a te rajzaid alapján kezdtem el "fotórealisztikus" rajzokra rámenni, de abban egy bizonyos minőségi határ felett már nem tudtam fejlődni. Úgy gondoltam lehet hogy én másban vagyok jó, csak még nem próbáltam semmit ki, ezért nem is tudhatom smiley Köszönöm a kritikát! smiley

massiive3d[offline]

massiive3d

2014-02-27 10:13:350+#3Válasz a #1 kommentreSzia! Az arányok valószínűleg azért csúsztak el, mert egyáltalán nem figyeltem rájuk, referencia képem mobiltelefonon volt a lap mellett smiley Deréktól lefelé pedig úgy szerettem volna, hogy eltűnik a "sötétben", élőben nem is tűnik fel, de így lefotózva nagyon ki üt smiley Köszönöm a kritikát!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-02-27 09:41:571+#2Szerintem nagyszerű ötlet eme stílus kipróbálása is! A furmabutitások már egész jók, már csak a vonalakkal kéne jobban eljátszanod. Illetve ha már képregény stílus, akkor az arcon lévő dolokat is kiemelheted körvonalakkal (itt ugye a szájnál). Sokkal jobban kell támaszkodnod a körvonalakra, azok az elsődleges meghatározók, a tónusok csak mellékesek.
ami nekem furcsa itt, az a deréknál eltűnő robocop. Nem volna ez rossz, de akkor a háttér is mehetett volna sötétnek, ha már deréknál eltűnik, de az autó szerkezetét tovább is lehet látni.
Mindenesetre nagyszerű kezdet, ment is a pont! Kíváncsi vagyok az elkövetkező rajzaidra is!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Manó[offline]

Manó

2014-02-27 09:07:281+#1Felismerhető persze ám szerintem inkább karikatúra stílusú, mint képregényes, ami miatt ezt én így gondolom, az azért van, mert az arányok alaposan el vannak csúszva. Mindent jól csináltál, de Robocop barátunk alkarjai és kézfeje eltorzult és kisebb is lett arányaiban, mint kellene, ezért tűnik nekem karikatúrásnak, vagy hogy is fogalmazzak smiley
Deréktól lefelé, hogy elfogyott az alteste, kicsit zavaró, lehet ha levágod a kép alját, az sokat segített volna, gondolom nem volt türelmed már megrajzolni a forgó bigyókat és a többit smiley
Mindenesetre tetszetős kép lett smiley
Ne add el a gerinced, mert nem kaphatsz másikat!

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]