: Képregényem 07.

Egy kis izgalom...

Címkék: , , , , , ,

608 megtekintés
0 szavazat
2 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

mazahor[offline]

mazahor

2019-12-21 21:22:200+#2Válasz a #1 kommentreHelló, köszönöm szépen a válaszod/meglátásod és a támogatásod. Mindenféleképpen folytatni fogom a tevékenységem, és figyelni fogok a észrevételedre smiley Mellesleg itt a történet már igen éjjel játszódik, azért ilyen sötétebb minden.
,,Mindig is hittem abban, hogy sohasem szabad feladni és harcolni kell, még ha csak egy kis esély is van.´´

Steff[offline]

Steff

2019-12-18 18:30:170+#1Szevasz Marian. Nézegetem a képregényedet, s arra gondolok, h hajdan én is próbálkoztam hasonlókkal. Akkoriban még nem ismertük a digitális technikát, minden kézből ment. Nos, a témát élvezem, én is készítettem hasonlókat, F1-es változatban. Ami talán zavaró, hogy az egész lap, igen sötét. A képkockák közti hézagokat fehéren lehetett volna hagyni. Emellett, nem tudom ha lehetséges, a figurák színeit, a hátteret s minden-minden színes dolgot világosítani kellene, mert így igen nehéz eldönteni, mikor játszik a jelenet, éjjel-e, v nappal, továbbá számomra nehézséget okoz figurák kisilabizálása is.... Tehát nagyon sötét minden, és ez bizony nyomasztóvá, élvezhetetlenné teheti a munkádat. És gondolom , hogy nem ezért dolgoztál annyit...
Amúgy bátorítlak, hogy ne add fel, nyomasd tovább a történetet smiley
"A ceruza egy tükör: megmutatja ki vagy, és mit tudsz...". (stephaniM.)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]