: Képregényem 08.

Ouuu ez fájhatott....

Címkék: , , , , ,

568 megtekintés
0 szavazat
1 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Steff[offline]

Steff

2019-12-22 06:44:370+#1Érdekes effektusai vannak a figuráidnak. Pl a stukkerrel fenyegető pofa elmosott szemöldöke smiley Na de a proporciókra is kellene figyelj egy kicsit. Nem cikizlek, komolyan mondom. A képregény egy olyan történet, amelyet vizuálisan is, meg textuálisan is mesélsz. Az embert akkor köti le és fogja meg a legjobban, ha nincsenek benne akadályok, szögek, szálkák, gödrök, göröngyök.. érted? Vagyis amikor nincsenek zavaró tényezők. Mert, ha egy pofonütési efektust csak 1-2 vonással fejezel ki, az olvasó talán úgy érzi, h itt valami elveszett. De ha az impaktust egy nagy sárga, vagy vörösbetűs OUCH?-al, WHAM!-al vagy hasonlókkal jelzed, és még mellé egy csillagbuborék is megy néhány repülő nyálcseppel, esetleg egy szemfoggal, vagy vérrel, akkor hatásosabb a néző számára. Az a lényeg, h aki nézi, szinte érezze ő is azt az ütést. Ez a fantáziádtól függ.
A moor beindulásakor, én egy mellékkockába odarajzoltam volna a műszerfalat is, amint a fordulatmérő kipörög 14 000-re. Ésígytovább smiley Remélem nem zavar, h ennyit szövegelek smiley
"A ceruza egy tükör: megmutatja ki vagy, és mit tudsz...". (stephaniM.)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]