: játszadozós

Na igen, természetesen nem egy több órás munka, az ilyesmi agyszüleményeim általában csak egy ilyen bevillanást követően létre pár perc alatt, de persze ez látszik is a képen, viszont kezdetnek tök jó, mert tetszik ez a vonal, lehet ilyesmibe is jeleskedek majd a közeljövőben.
Ja, igen, a képen én, de csak a fél fejemmel.

Címkék: ,

898 megtekintés
4 szavazat
3 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Thubakabra[online]

Thubakabra

2017-01-15 16:32:230+#3Válasz a #2 kommentreJa, sajnos, ismerős probléma. smiley Próbálj ilyenkor rákeresni a képre, néha meg lehet őket találni nagyobb méretben is.
Na de ilyen virtuális skiccnek király mindenképp!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

md_art[offline]

md_art

2017-01-15 15:03:520+#2Válasz a #1 kommentreIgen igen, pl a virág ocsmány minőség... de az a baj hogy a hatszáz virágos kép közül ez tetszett meg a legjobban.
Ez még csak ilyen kis gyors virtuális "skiccelés", aztán ha folytatom is, egyértelműen magasabb minőségű képekkel dolgozok. smiley
MD Art

Thubakabra[online]

Thubakabra

2017-01-14 20:24:220+#1Hm, nekem tetszik ez a vonal. Én azért sajnálom a képek különbözőségét minőségben, sajnos ez nagyon kiütközik, ha az ember megnézi a nagy verziót. De kísérletezésnek még szuper. Remélem, a következő ilyen jellegű alkotásnál ez már másképp lesz.
+1
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

2 / 1865 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]