: Nyugvó vagy Felkelő?

Ez a kép szintén megrendelésre készült, a megrendelő egy naplementés panoráma képet akart, és én ezt hoztam ki, szigorúan fantáziámból merítve.

akril, 3x30x30 vászon

Címkék: , , ,

892 megtekintés
8 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Barnuska[offline]

Barnuska

2016-08-17 11:01:110+#2Narancs és kék, én is nagyon szeretem egymás mellett őket smiley , no meg a megosztott vászonra festést is.
Szerintem most is az "egyszerű " forma és színhasználat mellett döntöttél, ami az én nézésemben teljesen elég, hozza azt, amit egy Naple-felmenést képnek hoznia kell smiley
Persze Thub által hiányolt víztükröződéssel még lehetett volna a játszadozni, de nekem most elég a narancs ott, ahová festetted smiley , mert lehet, hogy a megrendelő minimál verziót kért inkább, mint realisztikusba hajló festegetést smiley
De ez csak az én látásom, és pont smiley
Ilcsi

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2016-08-17 09:25:080+#1Nagyon jól néznek ki az ilyen több vászonra bontott alkotások, ez is kellemes lett! Mondjuk hiányolom az ég színének tükröződését a vízen, ami ilyenkor indokolt lenne, illetve hát szépen is néz ki, amint a narancs szín játszadozik a víz színén.
+1
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    1 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]