: Rescue

Igen, tudom, mielőtt bárki bármit írna, tisztában vagyok vele hogy nincsenek körbe vágva a képek. Nekem valahogy így jön át, meg lámpafénynél nem fotóz olyan szépen a telefon, hiába a jó kamerája...

Kép címe Rescue, ugyebár ez a szótár és a drága google fordító szerint mentést jelent, de így lefordítva nagyon nem adja vissza azt, amit sugallni kívánok vele... valójában a segítségnyújtás-kérés, néma segélykiáltást akarná szimbolizálni, és a nehéz időkben is jelen lévő színes reményt (hú de nyálasan hangzik).

Tekintettel a világunk jelenlegi körülményeire a Föld különböző pontjain, úgy gondolom hogy nagyon aktuális az, amit sugallni akar.

Idéznék Anne Franktól: ,,Ilyen nehéz időkben kész csoda, hogy még nem mondtam le az eszményeimről. Oly lehetetlennek tűnnek, mégis ragaszkodom."


[ tenyerem ]
Címkék: , , , , ,

860 megtekintés
3 szavazat
1 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Sipy[offline]

Sipy

2017-02-06 15:15:280+#1Nagyon kifejező lett.
A reményre pedig, szerintem minden embernek szüksége van.+1

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1865 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]