: Erdő

30x30 feszített vászon, akril

Címkék: , , , ,

1008 megtekintés
5 szavazat
4 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Miyuko[offline]

Miyuko

2017-01-15 08:07:190+#4Válasz a #3 kommentreKöszönöm szépen! Én is nagyon szeretem az ilyen utakat, ráadásul ez egy létező hely alapján készült ahova majdnem minden évben elmegyek. Kicsit sajnálom, hogy nem úgy látszik a kép a fotón mint amilyen valójában, mert a föld sokkal sárgásabb, barnásabb és a fákon is több a piros és a sárga. Sajnos ilyen a fotózás, de örülök, hogy tetszik! smiley

Barnuska[offline]

Barnuska

2017-01-14 14:23:580+#3Szeretem az olyan fás utat, ahol azt érzem, mintha alagútban mennék, és csak alig jön át a fény, de ott erősen smiley
Az út megfestése külön tetszik, persze a perspektíva nehéz ügy smiley , de ettől eltekintve szeretem festés lett, főleg, h a vászon négyzet alakú, ezen talán még nehezebb a nyújtás, nem enged felfelé teret.
Pont smiley
Ilcsi

Miyuko[offline]

Miyuko

2017-01-13 16:20:530+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm szépen a pontot! Éreztem én, hogy valami egy kicsit nem stimmel az úttal, de nem jöttem rá, hogy mi. Köszi a tanácsot!

Thubakabra[online]

Thubakabra

2017-01-13 13:33:350+#1Kellemes látványt idéz! Érződik benne az ősz, mikor épp csak megcsípi a leveleket még, és épp kibontakozóban van. Kicsit a perspektíva nincs rendben, az útnak nagyobb mértékben kéne szűkülnie, így most a törpe fák mellett a végén úgy tűnik, mintha szélesedne folyamatosan.
De amúgy a textúrák is igen ügyesek! +1
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1865 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]