: Kékítőt old az ég vizében :)

10x15 cm egyszerű kis nyersfa keretben

Címkék: , , ,

805 megtekintés
4 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

molnara5[offline]

molnara5

2017-04-01 21:43:380+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm smiley A kicsi képek fél-egy órásak,mert sokszor kell száradniuk. Persze rásegítek hajszárítóval is smiley Szándékaim yzerint mindig nyomom a válasz gombot,de majd még jobban figyelek rá smiley
Molnár Ágnes

Barnuska[offline]

Barnuska

2017-04-01 15:10:290+#1Végtelenül tetszenek az utóbb feltöltött sorozat-festéseid, kicsi méretben épp annyi van a papíron, amennyinek lennie kell smiley Jajj de próbálkoztam én is anno akvarellel ezt a fajta könnyűnek hitt ábrázolást, na aztán persze a végére telefestettem az egész felületet ! smiley
Nagyon gratula és pont smiley ( mindegyikhez nem írom le a kommentemet, csak nyomom a pontot smiley )
Ó, kérdésem lenne megint smiley : kb mennyi időt szánsz-adsz smiley egy - egy ekkora, ilyen témájú kép megfestésére ? Gondolom csuklóból megy már smiley , persze ez semmit sem von le az értékéből, csupán magam miatt kérdeztem az időt smiley )

( Ha válaszolsz a kommentemre, akkor a "válasz " gombot nyomizd meg kérlek, mert akkor látom, h jött válasz... akadt olyan hozzászólásod, ami nekem szólt, h csak véletlenül leltem a válaszra ...)
Ilcsi

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]