: Cursed Angel

Egy gyors másolásnak indult,aztán tovább gondoltam egy kicsit. smiley

[ http://reine-haru.deviant… ]
Címkék: , , , ,

814 megtekintés
2 szavazat
2 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Moshrae[offline]

Moshrae

2015-06-13 12:25:220+#2Válasz a #1 kommentreElnézést kérek a "bunkóságomért" észre se vettem eddig, hogy az előző képhez is mennyien szóltak hozzá. :| Gyorsan be is pótolom a hiányosságomat.

Köszönöm szépen a szép szavakat, tőled pedig egyenesen megtisztelő. smiley
Sosem tudtam magamban elképzelni egyik munkámat se színesben és sokkal jobban mozgatja a fantáziámat a fekete fehér fénykép, vagy más munka.Különösen szeretem az olyan alkotásokat, ahol minimális szín van, vagy csak egy.Lásd Sin City.

Ezért is tudnám magam elképzelni egy stúdióban inkább Concept Artistnak mintsem illusztrátornak.Hátha egyszer összejön. :3

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-06-13 10:58:002+#1Tetszik ez a munkád, ezt a képet én is feldolgoztam egy másik stílusban. A te stílusod egyébként nagyon jó. smiley
És remélem, hogy majd válaszkommenttel is illetni fogsz, ha már eddig ez elmaradt. Igazán jól esik ilyenkor a kommentelőnek, ha reagálnak arra, amit ír. smiley Vagy egy idő után azért nem is írnak inkább.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1865 tag online

2 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]