: Mandy fan art

Sziasztok!

Egy újabb plakáttal jelentkeznék,amit még a méltán híres Mandy című filmhez készítettem.

Jöhetnek a vélemények és kritikák bátran!Szívesen fogadom őket! smiley

Címkék: , , , , ,

602 megtekintés
4 szavazat
3 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Moshrae[offline]

Moshrae

2018-11-30 12:35:470+#3Nagyon köszönöm a reakciókat!

A feliratot tudatosan csináltam meg ilyenre,mivel a filmben is így jelenik meg a kompozícióra hozott problémákat is elismerem.Ódzkodtam is ettől a beállítástól mivel a Blade Runner-es plakátom is hasonló koncepcióra épül,de engedtem a kísértésnek és ez maradt.Az alsó részt üressége is tudatos,mert nem akartam hogy olyan ömlesztett legyen mint a mostanában látható Hollywoodi plakátok zöme.

Következő munkámnál viszont figyelek erre,vagy ha a munka a fejemben hasonló ürességgel állna össze,akkor direkt megtöltöm az üresebb helyeket valamivel.

Aki pedig nem hátrál a 80-as évek trash- és kicsit erőszakosabb filmjeitől az nézze meg ezt a filmet.Hatalmas agymenés.
https://www.youtube.com/w…

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2018-11-29 18:47:341+#2Elképesztően ütős plakát! Jó látni ilyen jellegű műveket is, ez egészen más, mint a portré vagy egyéb, szóval ne hagyj fel a szokásoddal, hozzad csak továbbra is ezeket. smiley

Rita észrevételével értek egyet, a cím tényleg olvashatatlan. Ez a baj sajnos a legtöbb dekoratív fonttal, hogy a kinézet az olvashatóság rovására megy, még ha a tüzes grafikához jól is áll. Mivel minden nagyon felfelé mutat, talán a kompozíciót (tehát a fő témát középen) lejjebb tettem volna, hogy a felső rész ne legyen ilyen sűrű és túlsúlyos.

Egyébként tényleg lenyűgöző munka, várom a többit is!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

vorosritty[offline]

vorosritty

2018-11-29 10:06:361+#1Nem ismerős nekem a film, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy a film történetét mennyire képviseli. Mindenesetre a lány mozdulata és a tűz egy Carrie és Tűzgyújtó féle történetre enged következtettni.
Plakát esetén azt hiszem a cím túlságosan beleolvad a grafikába, észrevenni is nehéz. Erre ráerősít, hogy fel van tolva nagyon a fenti kisebb szövegekre. Ezzel szemben az alsó rész aránytalanul üresnek hat. Egy kis átrendezéssel szerintem orvosolható.
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]