: Meghalni a jó ügyért a legemberibb, amit tehetünk.

Sziasztok!

Tudom,rég jártam már erre, de kb annyi időm is van a szakmámmal és a hobbymmal foglalkozni,mint amennyit itt megjelenek. :c

Eme munkát az első mozivetítés után kezdtem képernyőre vetni és az utóbbi napokban nőtte ki magát az én szememben teljes munkává.
A szárnyas fejvadász 2049-hez készítettem ezt a plakátot.

Szerettem volna vele megragadni azt a hangulatot,amit számomra a film árasztott.

Remélem sikerült. smiley

Címkék: , , ,

670 megtekintés
3 szavazat
4 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Moshrae[offline]

Moshrae

2018-05-19 13:13:140+#4Válasz a #2 kommentreKöszönöm.Neked is csak azt tudom mondani,hogyha szereted a lassabb filmeket,amik odafigyelnek a művészi vonalakra és szeretsz elmerülni azok hangulatában/világában,akkor nézd meg.Le fog ülni pár helyen,de annyira nem vészes.Nekem nagyon bejött.

Moshrae[offline]

Moshrae

2018-05-19 13:11:410+#3Válasz a #1 kommentreVicces,mert az én képzeletemben,pont megindul a Ryan gosling sziluettje. smiley
Legközelebb figyelek erre,köszönöm az észrevételt és a kommentedet! smiley


A technikában pedig igazad van.A film "behind the scenes" videóiból és képeiből szedtem össze a városról mutatott nyers 3d-s modelleket és azt dobtam fel fényekkel és neonokkal.

Erősen rétegfilm,mondjuk aki egy kicsit is érzékeny a művészi megvalósításokra,vagy szeret elmerülni egy film környezetében annak tetszeni fog az alkotás.És nem kell feltétlen ismerni az első részt hozzá,mert a film fele kb. azt vázolja fel nyomozás képében.
smiley

Barnuska[offline]

Barnuska

2018-05-19 12:57:131+#2Sem a film, sem a készítési technika nincs meg - még jó, hogy kommentelek, igaz ? smiley - ,de mivel plakát, ezért potencionális nézőként figyeltem fel a munkádra smiley Megnéztem keresőben gyorsan a filmről publikált képeket, anyagokat - színvilágukban néhány hasonló a te munkádhoz - , és már tudom, hogy a színészek miatt meg is nézem a mozit, amint tehetem, bár elég hosszúra sikeredett, a 163 perc nem éppen szerencsés...
No, ha a plakát lényege a figyelem felkeltése, akkor az én figyelmemet sikerült felpiszkálni, egyébként pedig a munkád összerakása, színvilága, hangulata tetszik, pont jár érte smiley
Ilcsi

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2018-05-19 11:02:401+#1Sajnos, a filmet még mindig nem tudtam megnézni, szóval hogy megragadja-e a hangulatot vagy sem, számomra nem eldönthető. Valószínűleg fekszik hozzá, mert érzem belőle a sci-fi világot, és ez így önmagában már nagyszerű!
Nagyon szépek ezek a szín hatások és effektek- Ha jól értelmezem, akkor ez egy matte painting, szóval vannak felhasználva fotók is, ugye? (a háttérben lévő épületek tűnnek annak). Mindig irigyeltem azokat, akik ilyen könnyedén tudják keverni a festést és az okos fotófeldolgozást egy alkotás kivitelezése érdekében.
Egy dolog lenne, ami szemet szúrt: nem tudom eldönteni, hogy az alak távolodik vagy felénk tart. Valószínűleg lent a lábaknál lett volna érdemes még dolgozni, ami segít eldönteni ezt a dolgot.

Na, de nagyon tetszik, ment a pont!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    1 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]