: Holdfény

Ez a rajzom egy telefonos alkalmazással készült digitális rajz. Mostanában kezdtem el vele próbálkozni. Sajnos referencia nélkül nem nagyon sikerült még számomra elfogadható rajzot alkotni. Talán ez az első, amit úgy érzem, nem is rossz. Hagytam az agyam kibontakozni. Kétszerre rajzoltam meg, a kettő között eltelt kb 1 hónap. Először bevillant egy kép amit elkezdtem nagyvonalakban megrajzolni. A fekete alapvonalak és a kék háttér. Aztán valahogy nem tudtam mit tegyek rá, elég lapos volt. Majd a napokban egyszerűen hagytam hogy vigyen az ár. És ez lett belőle. úgy terveztem, hogy csak kék alap és fekete sziluettek lesznek. Ehhez képest holdfényes sokszínű de mégis árnyékos maradt. A holdat direkt nem rajzoltam oda. smiley Nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre.
Mit mondd nektek a kép?


Címkék: , , , , , ,

466 megtekintés
2 szavazat
2 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Steff[offline]

Steff

2021-01-30 21:32:370+#2Nos, szerintem a kép igen zord és bizarr hangulatot áraszt. Ez egy jól sikerült horror alkotás smiley A csupasz fa, a bagoly, meg az a távoli (boszorkány) kunyhó igencsak Halálízű... Brrr! Meg a cím: Holdfény... Nos, mindenestre gratulálok!
"A ceruza egy tükör: megmutatja ki vagy, és mit tudsz...". (stephaniM.)

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2021-01-30 09:37:290+#1A téma nekem nagyon bejön, a megvalósítás is szép! smiley Egy mesekönyvben simán el tudnám képzelni.
Ment a pont! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]