: Jönnek a Tankok!

Az egyik leghíresebb magyar rock együttesről készült karikatúrám.
Pólótervnek is megállja a helyét.
Digitális padal készült, paint tool sai programmal és egyéb utómunkák más-más programokkal.

Címkék: , , ,

744 megtekintés
3 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Thubakabra[online]

Thubakabra

2019-04-10 16:01:140+#3Válasz a #2 kommentrePersze, szívesen! smiley

A meseszerűség esetén sem megfelelő ez a színhasználat, egyszerűen kiöli a színeket, az pedig egyetlen grafikai területen sem alkalmas. Ajánlanám figyelmedbe Ipszilon és Zerda műveit megtekintésre. Többnyire meseszerűben alkotnak, a színkezelés fenomenális.

Hát, neked kell eldöntened, hogy az "annyira nem zavaró" egy hiba metódust vagy inkább az,"ez így nem jó", és próbálsz javítani a designon fejlődési metódust választod. Én általában "az annyira nem zavaró" dolgokat inkább javítom (ha észreveszem időben smiley ) vagy nem is publikálom, és azt mondom rá, hogy legalább gyakoroltam. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

ricardo26[offline]

ricardo26

2019-04-10 13:41:420+#2Szia! Nagyon köszönöm a jó tanácsaidat és észrevételeidet.
A tónusozás és színezés sokkal jobban megy, mint itt látszik. Itt meseszerűen oldottam meg. Szeretek sok vonallal rajzolni, ez is látszik. smiley
Fekete pólón így mutat jól. Én meg is csináltattam. smiley
Az arcokban igazad van, de szerintem nem olyan zavaró.

Bőven van még munkám, köszönöm. smiley
Légy önmagad

Thubakabra[online]

Thubakabra

2019-04-10 09:33:310+#1Először is, üdv az oldalon! Szerintem nagyon érdekes stílusban ügyködsz, jó látni ilyet is. A karakteresség megvan teljes mértékben.
Én úgy látom, hogy a tónusozás és színkezelés hagy még némi kivetnivalót. Úgy tűnik, mintha egy felület színezését ugyanazon szín világosításával és sötétítésével oldottad volna meg, de ez egy nem túl szép árnyalatokat eredményez. Érdemes megválogatni a színeket, játszani a telítettséggel, sokat dob a színek dinamikáján. smiley Ez a fajta tónusozás a tankon nagyon jól megy, az arcokon viszont furcsa - de lehet, hogy ebbe a színhasználat is beleszól.
A vonalazási technika érdekes, olyan esetlen, de ehhez a stílushoz tökéletesen passzol smiley
Még az arcokon látok itt-ott elcsúszást, illetve a középső figura bandzsának tűnik. Egy jól bevett szokás az, ha elrajzoláskor (vagy akár később is) néha vízszintesen tükrözöd a rajzod, mert akkor felbukkannak ezek az elcsúszások, és lehet őket javítani.

Összességében érdekes és tetszetős munka! Kicsit kiforratlan, de lesz ennél jobb is, szóval csak így tovább, várom a további munkáidat! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1868 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]