: Csigalépcső

Csigalépcső tervezési projekt

2738 megtekintés
1 szavazat
5 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Garpeer[offline]

Garpeer

2010-10-28 23:44:470+#5Ha a cad nem bírja, érdemes megpróbálni kiexportálni valami más progiba, hátha az jobban bírja.
A formát meg környezet nélkül nehéz megítélni. Egy középkori várban pl hülyén mutatna, de el tudok képzelni olyan helyet, ahol jól néz ki.
Amit így furcsállok, azok a hullámvonalak, amik nagyon megtörik az íveket, emiatt kcisit amorf benyomása támad az embernek. persze a vízszintes részek miatt a folyamatos íveket nehéz megoldai, de akkor is furcsa smiley
Are you gonna give me a robot death monkey?

Ricsi[offline]

Ricsi

2010-10-28 14:20:320+#4A modell AutoCAD-ben készült és a beépített rendert használtam, azért ilyen szegényes. A forma bonyolultsága és a 3D miatt töltöttem fel. Egy érdekesség... A lépcsőlapok hiányát két dolog okozza:
1. a koncepciót, szerkezetet akartam bemutatni
2. a masina amivel dolgoztam már nem bírta a pontok mozgatását
Köszi az észrevételeket és a szavazatot!

Vajjéhó[offline]

Vajjéhó

2010-10-27 17:20:180+#3Éedemes lett volna megdobni egy kis textúrával már csak a látvány kedvéért is. Én sem tudok formailag hozzászólni, azon kívül, hogy a lépcsőfokok nekem is furák. Szerintem az árnyék teszi, érdemes lenne a fekete vetett árnyékot levenni szürkére. smiley
Nem vagyok jobb agyféltekés rajzoló, nekem mind a kettő megvan :D

Micky[offline]

Micky

2010-10-27 14:13:410+#2Amit nem értek, az a lépcsőfokok, ill a lépcső lapok esetleges megléte. Van ahol látszik, van ahol nem. A koncepció része volt ez?
http://nicodangelico.blogspot.hu/

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2010-10-27 14:02:260+#1Formatervezés ügyileg nem nagyon tudok hozzászólni, viszont renderügyileg igen. Nagyon furcsák a fény és anyagbeállítások, emiatt pedig nagyon ki van égve a modell és semmi sem látszódik belőle. Próbálj egy előnyösebb renderbeállítást, esetleg környezetet már egy ilyen képnél is, mert így nem sokat lehet kivenni belőle! Mindenesetre örülök, hogy alkotgatsz 3D-ben! smiley Sok sikert!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1849 tag online

    1 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]