: Belső Gondolatok

Küzdelem a belső gondolatokkal. Ez a fotó nálam nagyon komfort zónából való kilépés. Szoktam selfiet vagy pertrét készíteni magamról csak nem ilyen formában. smiley


Címkék: , ,

363 megtekintés
5 szavazat
7 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

egyszercsak[offline]

egyszercsak

2021-10-19 20:13:550+#7Érdekes, hogy írod - folyamatosan fejlődünk. Rengeteg olyan beszélgetést követtem figyelemmel ahol ezt taglalták és abból a szemszögből, hogy a fejlődéssel kilépsz a régi kerékvágásból és valami újat hozol létre. Állandóan változunk. Úgy gondolom ez a normális. Amíg élünk változunk. Ez a komfortzónából való kilépést is jelenti természetesen. A figyelt beszélgetések azt a problémát világították meg, hogy a változással sokszor a régi követőket akik megszokták eddigi milyenséged, nem befogadóak a megváltozottal... Ez van, mindenkinek nem fogunk tudni megfelelni, miközben lesznek azért kivételek akik elfogadnak olyannak amilyen voltál és vagy. Nekem is tetszik a fotó!
Ami állandó, végtelenül állandó, de ha változik akkor nem állandó tehát nem végtelen.

Rocks90[offline]

Rocks90

2021-10-17 21:55:000+#6Válasz a #3 kommentreHa szakmailag kéne fogalmazni, ez egy egy főfényes fotó. Egy led lámpa volt a fényforrás. Sokat szívtam hogy sok fény vagy kevesebb, vagy a háttér vagy én legyek nagyobb fényben. Ilyen lett. Ezzel a fotómmal amúgy neveztem a Nánási féle BigShotra, de még így is kevés volt sajnos. Lehet más máskor, máshogy csinálnám. Folyamatosan fejlődünk az a jó ebben. smiley
Az erőszakkal elért győzelem egyenlő a vereséggel, mert rövid életű. (Na ki mondta ezt...)

Rocks90[offline]

Rocks90

2021-10-17 21:31:500+#5Válasz a #4 kommentreTulajdonképpen végig spirccoltam magam fófóval, vagy minek hívják. Az árnyékosabb részeknél fekete szemhéj tussal? erősítettem. A háttér az egy vidám kék virág motívumos anyag. smiley
Az erőszakkal elért győzelem egyenlő a vereséggel, mert rövid életű. (Na ki mondta ezt...)

Zimanko[offline]

Zimanko

2021-10-16 13:54:130+#4Nagyon szuper lett! Kis vizet vagy valamilyen nedvességet is alkalmaztál? (Bal válladon, arcodon is mintha lenne, és nagyon jó!) Tök jó a háttér is! Ez volt mögötted, vagy digitálisan került oda?
Nagyon sokat gondolkodunk, és nagyon keveset döntünk vagy cselekszünk. Az ezek közötti aránytalanságok okozzák sokszor a problémáinkat. Szépen jelzi a magyar nyelv, mit is jelent gondolkodni... gondot teremteni az egyik síkon. Igazából érezni is különösebb gondolkodás nélkül kellene: ha jön egy érzés, nem túlgondolni annak a jelenlétét, létjogosultságát, hanem inkább megélni, aztán vagy tovább engedni, vagy döntéssel, tettel válaszolni rá. Gratulálok a fotóhoz!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2021-10-16 11:40:440+#3Hát igen, néha érdemes kilépnünk a komfortzónánkból, itt nagyon megérte! smiley A nagyon sötétség jó, de azért egy enyhe plusz fényt talán adtam volna a világosabb részeknek, de lehet, hogy az meg tönkre vágta volna a hatást, amit kerestél.

Jó munka, ment a pont!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

emberke[offline]

emberke

2021-10-15 10:12:550+#2Én technikailag nem sokmindent tudok hozzászólni. Nekem egy kicsit sötétnek tűnik a kép, de így is jó. Inkább a tartalomra lennék kíváncsi. Mit figyel a tekinteted?

Creaturee[offline]

Creaturee

2021-10-15 00:54:270+#1Nagyon tetszetős és kifejező.

Nekem a szorongást ábrázolja leginkább.
Remekül összeállított munka.
Ami van, az volt is.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]