: Szfinx

Azt hittem könnyebb lesz egy kopasz macskát lefesteni egy színben, de nagyon alábecsültem ezeket az állatkákat smiley


[ https://goo.gl/images/M44… ]
Címkék: , ,

690 megtekintés
2 szavazat
4 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

sezu[offline]

sezu

2018-12-05 10:46:230+#4Válasz a #2 kommentreköszi Thub smiley
Hát figyu én segéd rácsokkal dolgoztam, végülis lehet az lesz a probléma, mint régen a leány gyöngy fülbevalóval festményemen, hogy nem frontálisan van előttem a kép, hanem lejjebb (mármint a képernyő és nem egy szinten vázoltam fel)
a ráncok végülis megvannak csak a fényképen nem jön vissza szépen sok dolog, ezért olyan mintha a jobb pofácskája is full fehér lenne, pedig nem. Hát kemény menet volt ez a macsk, tényleg azt hittem, hogy könnyebb lesz, pont ezért mert hogy nem szőrös smiley
sezu

sezu[offline]

sezu

2018-12-05 10:44:240+#3Válasz a #1 kommentreköszönöm a kommented smiley igen tényleg azzal a szemmel amúgyis sokat szenvedtem. éshát vannak azért árnykok csak nem jön vissza a befotózás során smiley az biztos h kopasz cicát se fogok többé festeni smiley
sezu

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2018-12-04 08:27:521+#2Stílusában nagyon tetszetős! Én is a szeménél látok problémát. A ráncokat nem árnyékoltad, ezért olyan, mintha felemás monokli szemüvegek lennének rajta. smiley Én már látom magam előtt a cilindert is. smiley
Viccet félretéve, érdemes úgy felrajzolni egy képet, hogy közben méricskélsz, viszonyítasz mindenfelé. Akkor pl láttad volna, hogy a "monoklik" egyforma méretűek, ergo segédsvonalakkal meg tudtad volna határozni az egyik méretét a másikról.
Egy ilyen macsek festése azért kihívás, mert sok ráncuk van, és hát azokat is tudni kell ábrázolni. A homlokon lévő ráncokat jól kidolgoztad, azt kellett volna átvinni a szem köré, illetve a szájra is, hogy ne csak egy hasadék legyen.
Mindemellett tényleg tetszetős, várom a további képeidet! smiley

+1
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

vorosritty[offline]

vorosritty

2018-12-03 20:54:261+#1Jó lesz ez. smiley A homlok ráncait jól érzékeltetted.
Pár dolgot a felvázolásnál érdemesebb többször is lemérni, hogy biztos a helyükön legyenek. Jelen esetben a szemek korrekcióra szorulnak, főleg a rendezői jobb oldali valahogy nem klappol.
Igaz, hogy a kopasz cica esetében a szőrözéssel nem kell foglalkozni, de mint a referenciaképen is látható-ami szerintem egy jó választás volt-sokkal több árnyalat is elfér rajta, mint ami most a rajzodon van. Persze lehet a halványabbak a digitalizálásnál vesztek el, a közepes tónusok így is hiányoznak.
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]