: Nagypéntek

Elgondolkodtam azon is, h Mária, Jézus Krisztus anyja mit érezhetett ekkor... pedig előre megmodták neki még akkor, amikor Jézus nyolcnapos volt... Így írja a Bibliában.
A3-as Canson, Cretacolor, meg Koh I Noor ceruzák.

[ https://hu.pinterest.com/… ]
Címkék: , , ,

709 megtekintés
6 szavazat
5 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Nesokam[offline]

Nesokam

2021-01-12 15:13:400+#5Szia smiley

Mint mindegyik alkotásodban, ebben is hatalmas szerepet játszanak az érzelmek. Nagyon tettszik, hogy egy pár vonallal érzékeltetni tudod az életérzést,az érzelmeket. Még ha nincs is minden a helyén, akkor sem zavaró mert a lényeget tökéletesen átadja, amit láttatni akartál. Így együtt fejezik ki azt a megmagyarázhatatlan fájdalmat ami ilyenkor egy emberben fel tud törni. Elismerésem!

Ptibor[offline]

Ptibor

2020-10-21 20:17:080+#4Jól sikerült rajz, maximálisan átjön amit kifejez. Tetszik a háttér, és az hogy a téma ilyen jól van elkészítve.

Sipy[offline]

Sipy

2020-04-17 00:39:470+#3Ohhh Steff, ez elképesztően mély érzelmű, és kifejező!
Mennyi érzelem, fájdalom, és szeretet van benne.
Engem is nagyon megérint lelkileg, mert 2014.-ben pont Nagypénteken
hajolt le hozzám, és mentette meg az életemet az Úr Jézus Krisztus.
Azon gondolkodom sokszor, és e kép láttán is, hogy ha ember (Mária) így tud érezni, szeretni, akkor mennyivel inkább érez, és Szereti gyermekeit az Örökkévaló Isten? ... +

Steff[offline]

Steff

2020-04-13 14:35:050+#2Válasz a #1 kommentreNagyon örülök, h tetszik. Sokáig nézegettem a referenciafotót, aztán döntöttem: lerajzolom. Erős érzelmi töltetet kaptam rajzolás közben, és sokat gondolkodtam az akkori körülményeken. Ma is, most is érvényesek....
"A ceruza egy tükör: megmutatja ki vagy, és mit tudsz...". (stephaniM.)

Barnuska[offline]

Barnuska

2020-04-13 13:45:110+#1Nézegettem... szakmázni nem tudok, a grafitot anno abbahagytam, meg különben is ....szóval a látvány felkavaró, az anya fájdalma mindig és bármikor, akkor is ha tudja, vagy éppen azért.
A rajz fő témájának zuhanását - nem tudom, h tervezett volt e, vagy ösztönös - a háttér nagyon szépen hozza, ezzel aztán végképp megadod azt az érzést, hogy az anya addig tartja, és akkor is, ha már minden zuhan...

Szép alkotás.
Pont már ment.
Ilcsi

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]