: Csoda

Ez egy gyors vízfesték festmény. Élveztem festeni, mert nagyon relaxáló volt. A fák a háttérben elég jók lettek szerintem. Írjatok tippeket hogy hogyan lehetne jobb! smiley

Címkék: , , , , ,

602 megtekintés
2 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-05-21 09:13:060+#2Hm, ezen a művön elsőre megakadt a szemem. Ha nem lenne ott a felirat, azt mondanám, hogy kéne még egy kis kontraszt, DE ez a felirattal együtt így tökéletes. Csökkentetted a kontrasztot a háttérben, így a felirat hangsúlyos. Ami még inkább tetszik, az a fekete madarak, amik kiegyensúlyozzák azt a hangsúlyosságot, anélkül lehet, hogy hiányos lenne az alkotás. Ha akarnék írni valami hasznosat is, akkor talán azt mondanám, hogy lent a fűszálak "lezárása" lehetne szebb is, talán az aljukat összefolyattam volna egységesen. Illetve a feliratot nem bírom kivenni. smiley Várj. De. Asszem az 5. nekiugrásra "wonders"-t olvasok, jól látom? Elsőre néztem, mi az az evonderő. Tipográfiánál érdemes odafigyelni, hogy a szépsége ne menjen az olvashatóság rovására. Itt sajnos ez most megtörtént.
Összességében kellemes munka, és tetszik az összhatás! Szépek a színek, tetszik, hogy nem csak egy zöldet használtál, hanem vegyítettél, ez sok játékosságot ad a képednek.

Ment a pont!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Steff[offline]

Steff

2019-05-21 07:07:260+#1Szia! Ha eljutottál odáig, hogy a festményed által ellazulj, kikapcsolódj, akkor nincs mit hozzáfűzzek. Mert vannak alkotások, amelyek nyugtatóak, sőt gyógyító hatásúak és ezekre nincs se szabály, se törvény. Ha téged ez a sok zöld megnyugtat, akkor hiába jön bárki is, h tanácsot adjon, annak úgysem lesz ugyanaz a relaxáló ereje, mint annak, amely belőled, a lelkedből jön elő.
Nekem is van egy rajzom "A Bölcs", amely csak azért készült, h nehéz helyzetemen túltegyem magam általa. Nincs befejezve, és sokan megróttak ezért. (Nem itt a Kockarton) De nem törődtem velük, mert tudtam: nekem csak a félig megrajzolt személy kellett, h segítsek magamon...
"A ceruza egy tükör: megmutatja ki vagy, és mit tudsz...". (stephaniM.)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]