: Kezek x1

Mert a kézgyakorlás sosem elég! smiley Főleg, amikor egy fél órát elvesz az, hogy normálisan nézzen ki a kéz egy karakteren...


Címkék: , ,

946 megtekintés
7 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Paulus[offline]

Paulus

2019-03-06 11:47:490+#7Igen. ez így van.Mindíg meg nézem anők kezét és csodálom őket. persze nem a mű körmöket. csak simán a kéz s az ujjak formáját.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-03-06 10:58:130+#6Válasz a #5 kommentreKöszi, örülök, hogy így látod! Én még kicsit görcsösnek érzem a kézrajzaimat, pláne, ha fejből készülnek, szóval szükséges a sok gyakorlás.
Akkor valószínűleg neked ezért megy könnyedén, mert szereted a kezetek rajzolni. Én nem feltétlenül. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Paulus[offline]

Paulus

2019-03-05 22:33:430+#5Szerintem Jól megy ez már. emlékszel egyszer írtad nekem , hogy a "kezeimet irígyled" Most én is irhatnám. Pláne hogyha fejből megy. szertetek kezeket rajzolni. mert rettentő kifejező tud lenni. szép munka.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-03-05 09:19:030+#4Válasz a #2 kommentreKöszi!
Igen, bizonyos szögekből tényleg furcsa! Igen, sokszor van az, hogy megrajzolom, és átrajzolom, majd más pózt találok ki, nem jó, átrajzolom megint.... na, olyankor teszem félre kicsit, és csinálok valami mást vagy veszem elő a gyakorlást. smiley
Azt hiszem, hogy egy ceruzát tartott a kéz! A line of Action oldalról rajzoltam sokat, az randomszerűen rakta elém a fotókat.
Néhányat magam is fotóztam párom kezéről, aztán megkértem őt, hogy csináljon akkor már az enyémről is párat. A felső két sorban az ő keze van. Szerettem volna relaxált kezeket is gyakorolni, mert általában a legtöbb referencián a kezek valamit csinálni, meg vannak feszítve, sokszor viszont a kéz csak ott van a karakter oldala mellett, szóval akartam egy ilyen gyakorlást is.
Amúgy még szorgalmasan ügyködöm rajta, már két hete néhány naponta rajzolom a kezeket. Aztán mellette már másnak is nekiálltam gyakorlás végett.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-03-05 09:14:490+#3Válasz a #1 kommentreKöszönöm szépen! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

vorosritty[offline]

vorosritty

2019-03-05 09:01:420+#2Pedig szuper tanulmányok!
A kéz mindig is egy mumus lesz (nekem legalábbis), mert annyira bután tud kinézni bizonyos szögekből. Gondolom veled is szokott lenni, hogy megrajzolod (vagy akár átkopírozásnál is), de nem látod jónak, eléggé kéz szerűnek, pedig úgy a jó. Hát ez is erősen be tud zavarni.
Felülről a harmadik sorban lévő pálca fogóst nem tudom értelmezni, hogy mit kell így fogni? Vagy csak véletlen így akadt a kezedbe? smiley
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

kvik84[offline]

kvik84

2019-03-04 18:22:110+#1Szuper! smiley Szorgalmas munka, szép tanulmányrajzok! +

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]