: Bogyóvirág az üvegben

A3
Első igazi akvarell próbálkozásom. Lehet mosolyogni smiley , viszont ha van egy kis jótanács annak is nagyon örülök.. Ez a kép félig befejezetlen, mert időközben rá kellett ébrednem, hogy vastagabb és nehezebb papír szükséges ehhez a műfajhoz..

[ saját kompozició alapján ]
Címkék: , ,

757 megtekintés
3 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2012-11-06 00:05:020+#3Válasz a #2 kommentreKezdetnek nem rossz, remélem, hogy folytatod még az ismerkedést az anyaggal és tanulást! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Tipu[offline]

Tipu

2012-11-05 17:41:180+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm szépen az biztató szavakat és az értékelésed smiley Háát, sajnos itt a természetes fény elég rohamosan elkezdett fogyni, és valahogy nem jutottam el odáig, hogy inkább beszkeneljem, már csak a méret miatt se.. de igazad van, legközelebb szebb mínőségben lesz. Az egész rajzlapot benedvesítettem, mire eszembe jutott, hogy elő lehetett volna rajzolni, szóval elég tanulósra sikerült ez a kép. Tervezem, hogy még folytatom a mókolást ezzel az anyaggal, mert mindig is nagyon tetszettek ezek a nagyon vizes akvarellek és gondoltam a továbbiakban esetleg filctoll/tus, akvarell vegyesben nagyon jól lehetne használni. Bár még csak a színekkel ismerkedem és hogy hogyan is szalad szanaszét a festék a papíron smiley
Linda

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2012-11-04 12:38:170+#1Szerintem elsőnek nem lett ez ollan vészes és "megmosolyogni" való! smiley Az üveg anyagát például egész jól elkaptad. Amire érdemes lenne jobban figyelned, az a forma: nagyon dől az egész jobbra. Illetve érdemes lenne még szebb minőségben is befotózni, mert gondolom nem ilyen sötét az egész kép.
Remélem dolgozol még majd ezzel az anyaggal, sok sikert!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]