: Üldögélve

16+Az alkotás megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Alkotás megtekintése

2x A4

Próbálkozás, ezért nem töltöttem vele sok időt. Ha valakinek van valami jótanácsa, bátra kivele.

[ elő modell ]
Címkék: , , ,

767 megtekintés
0 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Tipu[offline]

Tipu

2014-05-11 20:15:060+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm szépen, igen az aránytalanságokat én is észrevettem smiley igazán a stílust próbálgattam. Bár ugye mivel egy elő modellt nem lehet órákig egy helyben tartani.. ezért én pont fordítva készítettem a képet, mint ahogy leírtad. Érdekes ötletet adtál, mindenféleképpen kipróbálom, bár az arcot nem gondoltam, hogy részletezni kellene. Bár az igaz, hogy egy kis árnyékot mág kaphatna szegény. Köszönöm mégegyszer a kritikát smiley
Linda

vorosritty[offline]

vorosritty

2014-05-11 09:07:330+#1Találni aránytalanságokat, de ezeket gondolom te is érzékelted, mikor később ránéztél. A könyöklő alak mozdulata/testtartása valahogy jobban érzékelhető számomra.
Próbáld ki azt, hogy vízfestékkel, egy nagyon halvány színnel (pl. vizes sárgával)dobd fel az alapokat, helyezd el a papíron a formát. Aztán egy sötétebbel (pl. vizes naranccsal) tedd fel a "közepes szürke" foltokat, tehát kb. mindent, ami nem csúcsfény, ezzel már majdnem térbeliséget tudsz adni a különböző testrészeknek. aztán a legsötétebb színnel, amivel dolgoznál a papíron (pl. bordó) tedd fel azt a pár legsötétebb foltot, de csakis azokat, ezek jelen esetben kb. a láb/comb alatt a székre vetült árnyék és a mell/oldal/kar találkozásánál. Eddig csak foltok vannak a papíron, innentől kezdve lehet részletezni, átmeneteket képezni, a többi árnyalatot belevinni (ez még mindig nem színes kép, csak a szürke helyett más színtartományt adtam meg) Javaslom, hogy a körvonalakat minimalizáld és azt is elegendő csak a végén alkalmazni, hogy a nagyobb figyelmet igénylő, részletesebb dolgok (pl. arc) kapjon hangsúlyt.
Ez egy fajta módszer, remélem, ha kipróbálod segítségedre lesz.
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    1 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]