: Megan Fox

Építő kritikát szivesen fogadok! smiley

[ http://w.ogryzok.com/cele… ]
Címkék: , , ,

874 megtekintés
4 szavazat
4 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Tora[offline]

Tora

2014-07-03 11:03:160+#4Válasz a #2 kommentreAnnak nagyon örülök hogy felismerhetőnek találod! smiley A körvonalak elhagyása kicsit nehézkesen megy még, kicsit jobban meg kell tanulnom játszani az árnyalatokkal, de a következő rajzomnál megpróbálom elhagyni! smiley A vállra is odafogok figyelni, köszönöm szépen a kommented, igyekszem megfogadni! smiley
dA-m: http://tora1997.deviantart.com/

Tora[offline]

Tora

2014-07-03 10:57:440+#3Válasz a #1 kommentreSzia! Igen, így egymás mellé állítva tényleg kicsit összenyomottabb feje van, érdekes mert vázlatolásnál rácsozást használtam smiley Köszönöm a kommented, a következőnél odafigyelek ezekre! smiley
dA-m: http://tora1997.deviantart.com/

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-07-03 09:31:081+#2Geppa a lényeget leírta! Én mondjuk felismerhetőnek látom, szóval ebben mindenképp jó, a lényeg megvan! Pedig már a fotó is olyan, hogy nehezen felismerhető a színésznő. smiley A lényeg megragadása már megy, grat! A körvonalazást hagyd el, mert így nem realisztikus, a valóságban nincsenek körvonalak, csak nagyon ritkán. Inkább dolgozd el szépen, és a körvonalakat is alapból nagyon halványan rajzold fel, csak hogy lásd a formát, vázlatszerűen. Amit még szeretnék kihangsúlyozni az az, hogy mindenképp rajzolj be vállkezdeményeket, mert az ilyen vágásnál előjön a "levágott fej effekt".
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

gepardus[offline]

gepardus

2014-07-03 03:00:221+#1Szia!
Szerintem ez a fajta beállítás a legnehezebb a portrérajzolásban, egy kicsit összenyomtad a fejet hosszában, azt tanácsolom, hogy valamilyen módszerrel nyugodtan felmérhetsz néhány főbb jellegzetes pontot a vázlatolásnál .
Hiányolom a középtónusokat is, am meg tetszenek benne a határozott vonalak.
+1 smiley
„ Nem vallottam kudarcot, csak találtam száz módot, melyek közül egyik sem működött. ” Benjamin Franklin

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]