: A kard hordozója

Emlékszik bárki még arra, amikor még digitálisan is színeztem? Huh? Nem? Nem csodálom! smiley Igen, olyan régen volt. Ez meg sem közelíti a régi digis képeimet, de nem is ez volt a cél.

Újfent posemaniacs-ról random póz nézőztem, és kapásból ez ugrott be rá. Úgyhogy neki is láttam.

Képregényesre akartam csinálni, ezért a fura színezés a karakteren. A háttér meg? Hát, öhm... Igazából a kard hatását szerettem volna érzékeltetni, hogy csak sejtessem a dolgot, a réteg neve, ahol műveltem az effekteket az evil volt, avagy gonosz. (nem feltétlen az a kard, de hosszúúúú) mindegy is. Lacuna, saját karakterem újfent. A kard a lényeg, ezért is adtam ezt a címet neki. több mindent is takar, akit érdekel kérdezzen, mert nem akarok terjengeni.

Született egy másik verzió is, mégpedig a zöldben->
kép:http://img.photobucket.co…

(ha nem műxik itt a képes megoldás, akkor bocsi)

Fő cél a Krita kipróbálása volt. leszedtem az új verziót és nem omlott össze! szal így született meg...
_____
golyóstoll+krita

(nekem nem kompatibilis az adobe-bal. a krita psd fájlját nem nyitja meg az adobe. smiley )

[ http://www.posemaniacs.co… ]
Címkék: , , , ,

1116 megtekintés
3 szavazat
10 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Tyler[offline]

Tyler

2015-11-08 23:19:390+#10Úgy értem vad kisugárzása van (pozitívan értve)

Tyler[offline]

Tyler

2015-11-08 23:18:140+#9Elég vad karakter

Xtea[offline]

Xtea

2015-10-13 14:51:370+#8Válasz a #7 kommentreKöszi szépen! smiley Akkor csak zöldben kellett volna feltöltenem mégis. smiley

Tény,h az aura körbe veszi az embert, no de azt ahogy írod hogy ábrázoljam, ha nem csak egy vörös pacát akarok? smiley Így tűnt megoldhatónak a dolog, bár nem gondolkoztam rajta, csak csináltam. De igazatok van. ha lesz még vmi hasonló feltétlen figyelembe veszem a javaslatokat a dologról, és kiderül hogy sikerül majd jobban megoldani.

köszi smiley

Zhenia[offline]

Zhenia

2015-10-12 21:42:070+#7Á ez nagyon jó smiley

A zölddel tényeg kicsit jobb, de végülis mindkét verziónak megvan a varázsa smiley

Az aurára kitérve (hadd kötekeggyek smiley szóval ha nem látható, de most mégis látjuk, akkor az ugye körbeveszi mint egyfajta burok és nem csak gyűrűként, mert így egy aurametszetünk van, de úgy meg kissé a karakter veszne el ha valóságosan körbevenné, de ezért jó ha úgymond megvilágítja.

De a képregényes stílus miatt ettől eltekinthetünk smiley
"Minden saláta lehet Cézár... ha elég ideig döföd egy késsel."

Xtea[offline]

Xtea

2015-10-11 12:27:180+#6Válasz a #5 kommentreKöszi szépen! smiley Értettem, habár nekem az aura azért nem hat ki a karakterre, mert szabad szemmel nem látod mások auráját, legalábbis én nem bírok eme képességgel. de akkor legközelebb figyelek erre is.
Köszi, most már tényleg tudom, hogy a hátteret eredeti terveimhez mérten kellett volna megoldanom, mert így nagyon elüt. csak elcsábultam, bár nem teljesen vagyok elégedett vele, azért adobe-bam magabiztosabban mozogtam volna. a krita annyira új, annyira más, hogy a radírja se nagyon tetszett, majd csak a végére jöttem rá asszem,hogy mi hogy, smiley poén... smiley öhm, jahm.
Köszönöm szépen! smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-10-11 12:02:060+#5Na, örülök, hogy csináltál végre ilyet is! :F
A zöldes beütéssel nekem is jobban bejön, sokkal dinamikusabb a kép, mert ott van egy vezető átmenet. Ugyanis a térbeliség megadásához (még nem reál képek esetén is alkalmas) érdemes adni akár egy leheletnyi finom színátmenetet, ahogy a valóságban is mindenféle színek hátnak az egyes tárgyakra. Az asztalon lévő pohár alja az asztal színét jobban visszaadja, a szája felé haladva pedig csökken. Szóval finoman lehet ezt alkalmazni, itt most a zöld miatt működik a hatás.
Viszont nekem ez a piros szín körülötte nem tetszik, mert elüt a többi szín telítettségi fokától, elüt a képtől; vagy ha valami aura akar csak lenni, óvatosabban kellett volna hozzáadni, nem ilyen erősen, meg abba is külön színeket kevergetve. És ha már ott az aura, hasson a "kibocsátójára" is, színreflexeket tessék alkalmazni, mert minden stílusban nagyon ütős dolgokat lehet velük csinálni. smiley

Kihagyás után azért ez egy igen erős visszatérés, szóval emelem kalapom, csak így tovább!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Xtea[offline]

Xtea

2015-10-11 12:00:020+#4Válasz a #2 kommentreKöszi szépen! Örülök, hogy tetszik! smiley
A zöld neve egyébként poisoned avagy mérgezett ugye. nem úgy,hogy a pengén van méreg, hanem a kard ereje van mérgező hatással a hordozóra. (bár teljesen véletlenül született meg smiley ) a szín hatás miatt nekem is jobban tetszik a zöld verzió, habár elég szemkibaszó, ahogy egy bnőm mondaná smiley
Köszi szépen! smiley

Xtea[offline]

Xtea

2015-10-11 11:56:250+#3Válasz a #1 kommentreKöszi szépen! smiley Igazából a kardnak csak a szeme világít, egyébként az auráját próbáltam láthatóvá tenni. és azért ugyanolyan színű a karakter aurája is, mert a kard auráját átveszi, vmi ilyesmi. (habár ez nagyon le van egyszerűsítve, mert ennél bonyibb a sztori, de jahm, és az én hibám, mert nem említettem meg a leírásnál, hogy az nem fény)
Egyébként igazad van. smiley és kösziii a hozzászólást! smiley Örülök neki! smiley

Andulino[offline]

Andulino

2015-10-11 06:48:120+#2Nagyon kis lendületes lett, az arca egy picit furi, de tetszik hogy ilyen szerepjátékos fantazis hatása van! smiley Viszont nekem is egyből a színek variálása ugrott be, nekem a másik verziónál sokkal jobban tetszik ez a kicsit zöldes beütés, mert sokkal nagyobb erőt ad neki, de csak a karakteren használtam volna, a ruhájára már más színt képzelnék el neki és amit Rita is mondott a kard fényével kapcsolatban, kicsit úgy tényleg egyértelműbb lenne, hogy a kard a központ, de mindent összerakva azért tetszik és még jöhet ilyen sok szép színes kép smiley

vorosritty[offline]

vorosritty

2015-10-10 23:43:210+#1Szép élénk lett, tetszik az alak is. Viszont a színezést kicsit megvariálnám.
Ha a kardból jön a "fény", akkor annak a színeinek kéne megjelennie az alakon is az adott helyeket. Szerintem, ha csak a kardnak lenne ilyen erős fénye, mint most az egésznek, és az alaknak ugyanez a szín, csak visszafogodtabban, akkor egyértelműbb lenne, hogy a kardból jön az "energy".
Harjá és még több ilyet! smiley
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]