: Arkum

Ez a mai csináljunk valamit szülötte. Igazából lehetne belőle 10 éve ilyen volt és most ilyen lett kép is, mivel a múltkor kihagytam, habár érdekelne, csak nem tudtam képet választani. De a régi kép nem hiába nincs fent sehol: vállalhatatlanul rossz.

lényeg: Arkum, saját karakter. habár benne van a fantasy trilógiámban, ami a fő sztorim Tarath világán, az ő történetét sosem írtam meg, vele tetralógia lenne a sorozat. Mivel tervezek egy kis projektet, így nem osztok meg többet.
Igen, nagyon mangásra sikerült. Előjött a régi stílusom, de még így is konszolidált. smiley
Mivel nagyon tetszik ez a szemes, hátteres dolog (természetesen van jelentése), szeretnék majd belőle egy normális képet csinálni. De ehhez az kell, hogy férfit tudjak belőle faragni, mert itt nagyon kisfiú. Mivel a története ilyen animés-fantasys így tökéletesen belefér a manga stílusba, ezért ez a fura "színezés".
_______
Tűfilc-golyóstoll-Adobe-textúrák rádonálása+kis krita segítség

Címkék: , , , , , ,

1017 megtekintés
3 szavazat
0 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1856 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]