: Ryuk

Ryuk a híres és méltán sokak által imádott anime, a Death Note (Halál Lista) egyik főkaraktere. Konkrétan az egész cselekmény elindító rugója. Ő egy halál isten.
Már nagyon régóta ácsingózom Ryuk nendoroid verziójú figurájára. Anno teljesen oda voltam érte, merthát iszonyat cuki smiley
Ezt ötvöztem azzal az ötletemmel, hogy különböző karaktereket rajzolok, és kivágom, majd elhelyezem a lakás különböző pontjain. Így született ez a kis csöppség, bár 12X11 cmes méreteivel (ha az almát nem számolom), még így is nagyobb, mint amit eredetileg akartam, de így sikeredett, aztán már nem volt kedvem variálni vele.
Tetszett az ötlet, hogy Ryuk próbáljon elérni egy kívánatos piros almát (merthogy az animében imádja a piros almát), úgyhogy az orchideám kínálta lehetőséget nem tudtam kihagyni. (Kár, hogy szegényke nem akar magához térni, pedig fénykorában gyönyörű volt, de ez már nem tartozik a tárgyhoz, hogy miért ilyen).

Fényképezve a kis Canon gépemmel. Adobe-ban raktam össze, ahol állítottam a kontraszton is, hogy "élvezhető" legyen a véeredmény.
Írhatnék még rengeteg mindent, de asszem így is elég hosszú lettem.

[ http://www.aliexpress.com… ]
Címkék: , , , , ,

1260 megtekintés
7 szavazat
6 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Xtea[offline]

Xtea

2015-04-26 08:59:160+#6Válasz a #3 kommentreKöszi! smiley
Kérdés, hogy mennyira vagy jártas az animék világában? Ha nem veted meg őket, akkor csak ajánlani tudom. (Bár nem a személyes kedvencem) De érdekes témát boncolgat, szép a grafika, jó a zene, és izgalmas a kivitelezés. smiley

Xtea[offline]

Xtea

2015-04-26 08:57:510+#5Válasz a #2 kommentreKöszi szépen! smiley
Igen, Ryuk chibi verziója azért is könnyen felismerhető, mert az eredeti karakter is nagyon jellegzetes! smiley
Hát, nem tudom hol hagytad abba, de megéri végig lesni, tény hogy egy idő után kissé esik a "színvonala", de csak ajánlani tudom. smiley

Xtea[offline]

Xtea

2015-04-26 08:55:570+#4Válasz a #1 kommentre smiley Köszi! örülök, hogy tetszik! smiley

egonov[offline]

egonov

2015-04-24 07:22:540+#3Tényleg nagyon cuki! smiley Megint tanultam valamit, mert nem ismerem a figurát...vannak hiányosságaim smiley
Nagyon tetszik az ötlet és az elhelyezés, színeiben mg harmonizál is a virággal smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-04-23 21:27:110+#2Nagyon ötletes! smiley Tetszik, ahogy a figurát megoldottad, felismerhető egyébként a halálisten. A sorozatot én is néztem egyébként, habár nem végig.
Külön tetszik a tálalás is. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

enigmakata[offline]

enigmakata

2015-04-23 20:37:280+#1hát megzabálom smiley nagyon jó lett!

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    1 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]