: DakotaF

A3 grafit rajz. Félretettem pár hónapra. Ma elővettem és gondoltam kidolgozom rendesen, de sajnos láttam, hogy sérült/koszolódott a lap, úh nem folytatom. Mivel tetszik, újra fogom rajzolni, természetesen azt is fel fogom tölteni.
Mindezektől függetlenül szerettem volna megmutatni még ilyen állapotában is.

[ https://www.gotceleb.com/… ]
Címkék: , , ,

635 megtekintés
2 szavazat
6 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

egyszercsak[offline]

egyszercsak

2019-09-21 11:19:500+#6Ha azt veszem, hogy vonalas spirál füzetbe rajzoltam 2 szerintem jó rajzomat is, akkor ez még nem is olyan nagy gond. Pedig azokat aztán radírozhatom. smiley Én először így teljes méretben sem vettem észre először. Hogy szó volt róla tűnt fel, de akkor valóban. Ha most onnan nézem, hogy enélkül nem lett volna ennyire jó a rajz, így viszont tényleg nagyon jó lett, akkor talán ha ezt választom inkább elviselem a rácsvonalakat. smiley
Ami állandó, végtelenül állandó, de ha változik akkor nem állandó tehát nem végtelen.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-09-11 18:08:500+#5Akkor mégiscsak sikeres a dolog! Nekem is vannak olyan radírjaim, amelyek jobban beválnak, egyesek meg csíkoznak, koszolnak mintsem törölnének.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Zmietta[offline]

Zmietta

2019-09-11 16:51:060+#4Válasz a #3 kommentreÉn is ecsetet használok, nem a galacsinokra értettem a problémámat smiley Igazából szerintem a radírjaim nem voltak erre alkalmasak, mert amolyan zsírfoltszerű csíkokat hagytak maguk után, (mint pl mikor jól összefogdossuk a papírt és megjelennek az ujjlenyomatok) és szépen kirajzolódott akkor is a rácsozás. Most már azt csinálom, hogy nagyon halványan húzom meg a vonalakat és monopol radírral azt még el tudom tüntetni, és ez jó iránynak tűnik.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-09-11 15:59:110+#3Válasz a #2 kommentreÉn inkább radíroztam, de vannak ecseteim, amiket csak arra használok, hogy a radírgalacsinokat eltávolítsam a lapról, miközben fújok rá. Meg függ ugye attól is, hogy milyen a papír, ha nagyon textúrás, akkor elég nehéz még az ecsetekkel is leseperni.
A monopol radír nem radíroz túl erősen, de egy próbát megér.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Zmietta[offline]

Zmietta

2019-09-11 13:29:520+#2Válasz a #1 kommentreIgen a rácsozás látszódása engem is jobban zavar, a koszolódásnál. Itt azzal kísérleteztem volna, ha nem radírozom ki, el tudom e dolgozni. Sokszor jártam úgy, hogy kiradíroztam, és árnyékolásnál a radír vonalában "megragadt" a grafit. Remélem értitek mire gondolok, mert nem tudom, hogy fogalmazzam meg másképp. smiley Ez esetben viszont csak egy keményebb mechanikus ceruzám volt és hát ez nem épp nyerő. Most úgy gondolom, hogy a monopol radír lesz a megoldás.
Nektek erre mi a technikátok?

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-09-11 09:35:270+#1Nagyon szép letisztult alkotás! Viszont a rácsozásért kár, sajnos átüt a rajzon, engem az jobban zavar. smiley Velem is volt már, hogy sérült vagy koszolódott a lap, olyankor megpróbálom valahogy "letakarni" rádolgozással. Akkor ciki, ha mondjuk olyan helyen van, ahová semmi extra nem tehető. smiley

Kíváncsi vagyok, milyen lesz az újrarajzolt verzió. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1865 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]