: Szem Gyakorlás

Szem Gyakorlás



Címkék: , ,

839 megtekintés
3 szavazat
6 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2018-03-27 19:20:030+#6Válasz a #3 kommentrePont az ilyen festegetésekkel tanulnád el, csak a fölösleges dolgokra nagyobb figyelmet adsz, mint amire ténylegesen kéne - amit említettem is az imént. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Sipy[offline]

Sipy

2018-03-27 18:15:070+#5Szerintem nagyon jó gyakorlás, tanulmány lett.
Bár én nem értek az ilyen alkotásokhoz, de
nekem, különösen a szivárványhártya tetszik. smiley +

3psylon[offline]

3psylon

2018-03-24 20:26:190+#4Válasz a #1 kommentreKöszönöm szépen smiley Igen használtam . De nagy sietségemben nem találtam meg , pótolni meg elfelejtettem smiley Ha rá lehetne nagyítani , nagyon szétesne. Azért is próbálok kis méretben menteni akkor valahogy kinéz . Pedig mondták már nem egyszer hogy nagy felbontásban rajzoljak . De az iszonyú ronda úgy .
3psylon

3psylon[offline]

3psylon

2018-03-24 20:22:510+#3Válasz a #2 kommentreKöszönöm szépen smiley Gyakorlok én , de lehet jobban járnék ha "tanulnék inkább rajzolni" pl nagyjából tudom mi az a perspektíva , de fingom nincs hogy kell alkalmazni smiley Az anatómiával ugyanígy vagyok . Gondolom amíg ezek az alapok nincsenek meg , hiába festegetek én itt összevissza smiley
Köszönöm szépen a tanácsokat
3psylon

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2018-03-23 11:13:221+#2Örülök, hogy mostanában többet rajzolsz és gyakorolsz! smiley Figyelemreméltó dolog, és remélem, hogy tartod majd maga d adologhoz. smiley

Amit én megemlítenék, az a furcsa anatómia: a szem formája szerint szemből van az arc, de az arc külső éle már olyan, mintha oldalról lenne.
Mielőtt nekiállsz rengeteg textúrát és egyéb, nem fontos cicomát adni egy képnek, bizonyosodj meg afelől, hogy minden a helyén van. Ha az anatómia, perspektíva stb. nem smakkol, akkor semmilyen textúra nem segít rajta. Az mindig csak egy extra plusz, a cseresznye a tejszínhabos csokitortán.
Ezt nem tudom egyébként eléggé hangsúlyozni mindenkinek, hogy amikor gyakorlás, vázlatolás van, sz@rja le a maszlagot, és törekedjen a legfontosabbra, az alapokra. smiley

Másik pedig az, hogy a sötét részekhez ne használj ilyen durva feketét. Egyrészt a valóságban sincsenek ilyen feketék, másrészt pedig esztétikailag sem szép. Érdemest azt puhábban vagy esetleg valamilyen színnel vegyítve festeni. Vagy a végén egy adjustment réteggel állítgatni (amit egyébként is javaslok, mert szépen egybehúzza a színeket a végén).

Szempillákat pedig lendületből rajzolj, és sose törekedj arra, hogy minden szál ugyanott legyen. Fontosabb az, hogy a lendület, a szálak töretlensége meglegyen, onnantól meg a "nagyjából helyén van" bőven elég.

A színek tetszenek, illetve a fény is a szemben szép lett.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

ipszilon[offline]

ipszilon

2018-03-23 03:50:241+#1Szuper kis gyakorlás, látszik a fejlődés a rajzaidon smiley Azt sajnálom, hogy nem lehet ránagyítani, szívesen megnézném közelebbről.
Referenciát használtál hozzá?

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]