: Latex

Bárminemű kritikát szívesen fogadok.

Címkék: , , ,

1342 megtekintés
11 szavazat
3 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Achatius[offline]

Achatius

2012-12-30 11:12:170+#3A referenciát lusta voltam feltölteni, de természetesen képről csináltam. A ruha piros volt. A referenciát most pótolom: http://www.wallpaper4me.c…
Hát igen, azért van még mit tanulni. Az arc és a haj szerintem nekem örök ellenségem lesz. smiley Köszönöm szépen a kritikákat!

T.S.D.[offline]

T.S.D.

2012-12-30 00:21:081+#2A latex kidolgozása szerintem is nagyon jó lett, ha szeretnék kiragadni egy részletet, akkor leginkább a jobb kéz tetszik. A bal keze viszont kicsit furcsa, kisebbnek, vékonyabbnak tűnik, lehet az eredeti képen is ilyen a szög miatt (már ha ez másolat), a másik pedig az arc, ami furcsa, ahogy már előttem is említették. Ugyan nem tudom, hogy milyen színű latexruháról, cipőről van szó, de én kicsit sötétebbre csináltam volna. Összeségében azonban megéri a szavazatot.

Depeche[offline]

Depeche

2012-12-29 22:42:211+#1Az álomnő? smiley

Nagyon jó, a kidolgozása remek, a fényjáték a latexruhán abszolút tökéletes számomra! Talán az arca fura kicsit, de azt hiszem, én nagyon örülnék neki, ha ilyet tudnék alkotni!

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]