: Színes - világ lány

Színes - világ lány

37*36 cm-es farost, gesso, akril, festőkés.
A fő alak már volt szereplő.

Címkék: , , ,

514 megtekintés
3 szavazat
4 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Barnuska[offline]

Barnuska

2019-08-31 21:03:350+#4Válasz a #3 kommentreKöszönöm szépen a rám szánt idődet, a gondolkodást !
Sajnos nem tudom, hogy miért nem nyílik meg külön lapon, talán nagy a fájl méret, 2 GB feletti, de csak tippelek...

Nem, nem magyarázok, tényleg smiley , de ez a festés érdekes, mert jobbról balra festettem, nem szokásom az irányok tartása, de általában fordítva alakul egy kép ... de többet nem is írok róla smiley
Ilcsi

zsoolt[offline]

zsoolt

2019-08-31 03:41:510+#3Ez nem egy olyan "absztrakt ízé" hanem ahogyan írtad ez a TE színes világod. Saját megvalósulásod képekben.
Egy folyamatos lendületű alkotás végig egyensúlyban van. Itt viszont látok egy törést ami felvetett egy miért-et. Nem kell megmagyarázni én magamnak kerestem választ.

Ráadásul ez a "világ lány" nem adja magát. A galéria többi képe rá klikkelve külön lapon nyílik meg. Ő nem hajlandó!

Barnuska[offline]

Barnuska

2019-08-30 08:37:450+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm szépen smiley ....és pihenj nyugodtan, nem kell ezt a képet megérteni, ez csak olyan absztrakt izé smiley Ha akarom persze órákat mesélek neked arról, h a " művész " mit akart a képpel kifejezni smiley , de semmi értelme sem lenne smiley , mert a megmagyarázás csak gondolatfoszlányság abból, ami a fejemben van, máséban meg nincs...No, azok ott színek, sok sok , mély textúrás szín-pacsnik, amik aztán folynak majd valamerre, vagy nem, és végre beszínezik ezt a végtelenül szürke, szétrepedni készült világot, ahol élni lehet, de lassan nem érdemes, csak elvonulva, a színes világomba. No, valami ilyesmi smiley
Ilcsi

zsoolt[offline]

zsoolt

2019-08-30 07:00:400+#1Balról indulva a kép első fele mind szín világban mind stílusban Te vagy. A másik oldalt azt úgy nem értem, de majd kipihenten újra ránézek.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]